19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı

Darıca 12.06.2018 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı

Darıca’da otomobilin demir bariyerlere çarpması sonucunda meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, Darıca’da Bayramoğlu Mahallesi D-100 Karayolu Darıca bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli istikametinde seyir halinde olan Yusuf A. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda demir bariyerlere çarptı. Kazada Yusuf A., ağır yaralandı. Olayı gören diğer sürücüler, hemen durumu 112 acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. SIKIŞTIĞI ARAÇTAN İTFAİYE KURTARDI Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Yusuf A. sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı adam, Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Kaza yapan otomobil, çekici yardımı ile kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Darıca’da otomobilin demir bariyerlere çarpması sonucunda meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, Darıca’da Bayramoğlu Mahallesi D-100 Karayolu Darıca bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli istikametinde seyir halinde olan Yusuf A. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda demir bariyerlere çarptı. Kazada Yusuf A., ağır yaralandı. Olayı gören diğer sürücüler, hemen durumu 112 acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SIKIŞTIĞI ARAÇTAN İTFAİYE KURTARDI

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Yusuf A. sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı adam, Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Kaza yapan otomobil, çekici yardımı ile kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.