19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Konutta yüzde 20 indirim

23.02.2015 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Konutta yüzde 20 indirim

TOKİ'den konut ve işyeri alan 189 bin kişiye önemli fırsat. Borcunu peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim yapılacak. Kampanya bugün başladı.

TOKİ'nin, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası bugün başladı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri süren gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini açıkladı. Borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirimin uygulanacağı kampanyadan yararlanmak isteyenler, 23 Şubat-19 Mart arasında ilgili bankaya başvuracak.  VERGİ BORCU OLMAMALI İndirimin uygulanacağı projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla İdare'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyadan, satışları 2012 sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri süren konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 aydan az kalan projeler, kampanyaya dahil edilmedi. İndirim kampanyasından, gerekli şartları taşıyan 188 bin 230 konut ve 910 işyeri alıcısıyararlanabilecek.  
TOKİ'den konut ve işyeri alan 189 bin kişiye önemli fırsat. Borcunu peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim yapılacak. Kampanya bugün başladı.

TOKİ'nin, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası bugün başladı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri süren gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini açıkladı. Borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirimin uygulanacağı kampanyadan yararlanmak isteyenler, 23 Şubat-19 Mart arasında ilgili bankaya başvuracak. 

VERGİ BORCU OLMAMALI
İndirimin uygulanacağı projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla İdare'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyadan, satışları 2012 sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri süren konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 aydan az kalan projeler, kampanyaya dahil edilmedi. İndirim kampanyasından, gerekli şartları taşıyan 188 bin 230 konut ve 910 işyeri alıcısıyararlanabilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.