19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kopal BBS İşçilerine gitti

Gebze 26.09.2018 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kopal BBS İşçilerine gitti

Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal 14 gündür işverenlerine karşı mücadele içinde olan BBS Metal işçilerine yönelik bir ziyarette bulundu.

Kopan ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede, “Kötü çalışma koşullarına, sefalet ücretine isyan ederek sendikalaşma kararı alan BBS Metal işçileri Birleşik Metal-İş sendikasına üye oldular. Birleşik Metal-İş sendikasının çoğunluğu sağlamasının ardından işveren saldırıya geçerek sendika üyesi 11 işçiyi işten attı. Bunun üzerine işçiler anayasal hak olan sendikaya üye olma haklarına sahip çıkmak, haksız bir şekilde atıldıkları işlerine geri dönmek ve insanca yaşayabilecekleri ücret ve çalışma koşullarını sağlamak için işyerlerinin önünde direnişe başladılar. 14 gündür direnen Birleşik Metal-İş üyesi BBS Metal işçilerine bu gün Gebze Şube Yönetimi olarak bir ziyaret gerçekleştirdik. KARARLILIKLA MÜCADEMİZ SÜRECEK İşçi sınıfının çıkarlarının ortak olduğunu bu nedenle de mücadelenin de ortaklaşmıştır. Aylardır direnişte olan Real İşçilerinin, Uyum/Makro İşçilerinin, Muğla Taşıt Muayene İşçilerinin, Cargill ve Flormar İşçilerinin direnişini de selamlıyorum. İşçi- sendika düşmanlıklarına karşı işçiler haklarını alıncaya kadar mücadelenin kararlılıkla devam edecektir. Maddi ve manevi olarak her zaman dayanışma içerisinde olacağız.” Dedi.  Daha sonra sohbetlerle devam eden ziyaret atılan sloganlarla sona erdi.
Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal 14 gündür işverenlerine karşı mücadele içinde olan BBS Metal işçilerine yönelik bir ziyarette bulundu.

Kopan ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede, “Kötü çalışma koşullarına, sefalet ücretine isyan ederek sendikalaşma kararı alan BBS Metal işçileri Birleşik Metal-İş sendikasına üye oldular. Birleşik Metal-İş sendikasının çoğunluğu sağlamasının ardından işveren saldırıya geçerek sendika üyesi 11 işçiyi işten attı. Bunun üzerine işçiler anayasal hak olan sendikaya üye olma haklarına sahip çıkmak, haksız bir şekilde atıldıkları işlerine geri dönmek ve insanca yaşayabilecekleri ücret ve çalışma koşullarını sağlamak için işyerlerinin önünde direnişe başladılar. 14 gündür direnen Birleşik Metal-İş üyesi BBS Metal işçilerine bu gün Gebze Şube Yönetimi olarak bir ziyaret gerçekleştirdik.

KARARLILIKLA MÜCADEMİZ SÜRECEK

İşçi sınıfının çıkarlarının ortak olduğunu bu nedenle de mücadelenin de ortaklaşmıştır. Aylardır direnişte olan Real İşçilerinin, Uyum/Makro İşçilerinin, Muğla Taşıt Muayene İşçilerinin, Cargill ve Flormar İşçilerinin direnişini de selamlıyorum. İşçi- sendika düşmanlıklarına karşı işçiler haklarını alıncaya kadar mücadelenin kararlılıkla devam edecektir. Maddi ve manevi olarak her zaman dayanışma içerisinde olacağız.” Dedi.  Daha sonra sohbetlerle devam eden ziyaret atılan sloganlarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.