Köprü Arapları bölgemize çekecek!

Kocaeli 20.12.2015 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köprü Arapları bölgemize çekecek!

2016 yılında hizmete açılması beklenen Körfez Geçiş Köprüsü havadan çekilen görüntüleriyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Ulaşım, benzin tasarrufu ve ekonomiye vereceği katkının yanı sıra görselliği ile de Kocaeli’ye katma değer sunacak dev proje ‘Körfez’in gerdanlığı’ olarak anılıyor. HAVA ÇEKİMİ YAYINLANDI Körfez Geçiş Köprüsü’nün inşaat çalışmalarını sürdüren OTOYOL A.Ş. firması köprünün yapım aşamasında havadan çekilen fotoğraflarını adım adım web sayfasından yayınlıyor. Görenleri kendisine hayran bırakan ve oluşturduğu manzara ile Kocaeli’ye değer katan proje özellikle Arap turistlerinde dikkatini çekmeye başladı.  ARSA ARAYIŞINDALAR! Son dönemlerde tatillerini Türkiye’de geçiren ve burada yaptıkları tatillerde kendi evlerinde oturmayı tercih eden Araplar Kocaeli’de arsa arayışlarına başladı. İstanbul’un karmaşık trafiği ve insan yoğunluğu nedeni ile Gebze bölgesine yönelen Arap turistler özellikle Körfez Geçiş Köprüsü manzaralı gayrimenkul ya da arsa almak için adeta yer keşfine çıkmış durumda.
2016 yılında hizmete açılması beklenen Körfez Geçiş Köprüsü havadan çekilen görüntüleriyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Ulaşım, benzin tasarrufu ve ekonomiye vereceği katkının yanı sıra görselliği ile de Kocaeli’ye katma değer sunacak dev proje ‘Körfez’in gerdanlığı’ olarak anılıyor.

HAVA ÇEKİMİ YAYINLANDI

Körfez Geçiş Köprüsü’nün inşaat çalışmalarını sürdüren OTOYOL A.Ş. firması köprünün yapım aşamasında havadan çekilen fotoğraflarını adım adım web sayfasından yayınlıyor. Görenleri kendisine hayran bırakan ve oluşturduğu manzara ile Kocaeli’ye değer katan proje özellikle Arap turistlerinde dikkatini çekmeye başladı. 

ARSA ARAYIŞINDALAR!

Son dönemlerde tatillerini Türkiye’de geçiren ve burada yaptıkları tatillerde kendi evlerinde oturmayı tercih eden Araplar Kocaeli’de arsa arayışlarına başladı. İstanbul’un karmaşık trafiği ve insan yoğunluğu nedeni ile Gebze bölgesine yönelen Arap turistler özellikle Körfez Geçiş Köprüsü manzaralı gayrimenkul ya da arsa almak için adeta yer keşfine çıkmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.