Köprübaşı'nda Kaz Ayrı Bir Güzel

Darıca 09.03.2017 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köprübaşı'nda Kaz Ayrı Bir Güzel

Açıldığı günden itibaren bölge halkının tüm damak zevkini yansıttığı gibi değişik yörelere ait mutfağı ile de vazgeçilmez bir mekana dönüşen Köprübaşı Çağ Kebap Restaurant artık Kaz servisi ile de müşterilerine farklı bir yöre tadı sunuyor.

Türk Mutfağının en önemli tadları olan başta cağ kebap ve diğer ızgara kebaplarının yanısıra, pide, tava yemekleri ile Darıca Aynalı Karakol yanında bölge halkının vazgeçilmez durağına dönüşen Köprübaşı Restaurant şimdi de özellikle Kars yöresine ait Kaz yemeği ile müşterilerine farklı bir sunum yapıyor. Kaz yemeği sunumunun ilk gününde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, GTO Meclis Üyesi Nurullah Sular,MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz, GTO Eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'ı ağırlayan Köprübaşı Restaurant'ın kazlarınında Kars'tan getirildiği öğrenildi.
Açıldığı günden itibaren bölge halkının tüm damak zevkini yansıttığı gibi değişik yörelere ait mutfağı ile de vazgeçilmez bir mekana dönüşen Köprübaşı Çağ Kebap Restaurant artık Kaz servisi ile de müşterilerine farklı bir yöre tadı sunuyor.

Türk Mutfağının en önemli tadları olan başta cağ kebap ve diğer ızgara kebaplarının yanısıra, pide, tava yemekleri ile Darıca Aynalı Karakol yanında bölge halkının vazgeçilmez durağına dönüşen Köprübaşı Restaurant şimdi de özellikle Kars yöresine ait Kaz yemeği ile müşterilerine farklı bir sunum yapıyor. Kaz yemeği sunumunun ilk gününde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, GTO Meclis Üyesi Nurullah Sular,MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz, GTO Eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'ı ağırlayan Köprübaşı Restaurant'ın kazlarınında Kars'tan getirildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.