19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köprüden geçti 172 bin lira ceza yedi!

Gebze 01.02.2017 - 22:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köprüden geçti 172 bin lira ceza yedi!

Trakya Turizm’in sahibi Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi Hasan Hacıoğlu’na 172 Bin TL İcra geldi

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Trakya Turizm’in sahibi Hasan Hacıoğlu, şirketinin otobüslerinde OGS takılı olduğunu ancak Osmangazi Köprüsü’ndeki gişelerin bu OGS’yi bazen okumadıklarını bu sebeple de şirketine 172 Bin TL ceza geldiğini söyledi. Hacıoğlu; “Benim canım yandı, kendim şahit oldum, Bursa’ya gittim. Gidişte gişeler okudu, dönüşte okuduğu halde okumadı dediler ve parayı peşin istediler” dedi. Hacıoğlu ayrıca; “Bilinçli bir tuzak kuruluyor. Günlük 20 kamyonum gidiyor, otobüsüm gidiyor Bursa’ya…15 bin TL geçiş görünüyor. Haftalarca görüşmeler yaptım. Benim görevim aracıma OGS ve HGS almak ve hesabımda para bulundurmaktır. Banka size onay vermiyorsa o benim sorunum değildir. Bu çok ciddi bir konu, 172 bin TL icra geldi bana…Bir de hesaptan parayı çekmiş, peşin parayı kullanmak için daha sonra o parayı geri iade etmiş. Başka otoyollarda gişe ve görevli bulunmazken, burada görevli ve gişe olması zaten iyi niyetli değil. Otomatik geçişin olduğu yerde gişe ve görevliye ne gerek var. Ayrıca benim ceza yediğim rakam 17 bin TL, bunu on katı olan 172 bin TL olarak tahsil etmek istiyorlar. Kaçak geçiş varsa hesabımı ve plakamı tespit eder oradan parayı da çekersin” dedi.
Trakya Turizm’in sahibi Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi Hasan Hacıoğlu’na 172 Bin TL İcra geldi

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Trakya Turizm’in sahibi Hasan Hacıoğlu, şirketinin otobüslerinde OGS takılı olduğunu ancak Osmangazi Köprüsü’ndeki gişelerin bu OGS’yi bazen okumadıklarını bu sebeple de şirketine 172 Bin TL ceza geldiğini söyledi.

Hacıoğlu; “Benim canım yandı, kendim şahit oldum, Bursa’ya gittim. Gidişte gişeler okudu, dönüşte okuduğu halde okumadı dediler ve parayı peşin istediler” dedi. Hacıoğlu ayrıca; “Bilinçli bir tuzak kuruluyor. Günlük 20 kamyonum gidiyor, otobüsüm gidiyor Bursa’ya…15 bin TL geçiş görünüyor. Haftalarca görüşmeler yaptım. Benim görevim aracıma OGS ve HGS almak ve hesabımda para bulundurmaktır. Banka size onay vermiyorsa o benim sorunum değildir. Bu çok ciddi bir konu, 172 bin TL icra geldi bana…Bir de hesaptan parayı çekmiş, peşin parayı kullanmak için daha sonra o parayı geri iade etmiş. Başka otoyollarda gişe ve görevli bulunmazken, burada görevli ve gişe olması zaten iyi niyetli değil. Otomatik geçişin olduğu yerde gişe ve görevliye ne gerek var. Ayrıca benim ceza yediğim rakam 17 bin TL, bunu on katı olan 172 bin TL olarak tahsil etmek istiyorlar. Kaçak geçiş varsa hesabımı ve plakamı tespit eder oradan parayı da çekersin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.