Köprüyü geçti, Çorlu’ya geldi

Spor 28.11.2016 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köprüyü geçti, Çorlu’ya geldi

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çayırovaspor, zor geçmesi beklenen Uzunköprüspor deplasmanından istediği puanları alarak dönmesinin ardından yüzünü evinde oynayacağı Çorluspor karşılaşmasına çevirdi.

Trakya temsilcisi Çorluspor’u Kuştepe Stadı’nda ağırlayacak olan Çayırovaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına yarın sabah start veriyor. Uzunköprü’de rakip baskısına karşılık istediği 3 puanı almayı beceren Çayırovaspor bir kırmızı kart firesi daha vererek evine döndü. Bu sezon 6 kez kırmızı kart gören yeşil siyahlılar ilk kez geçtiğimiz hafta deplasmanda kırmızı kart ile tanıştı. Ebubekir’in ikinci sarı karttan kırmızı görmesiyle bu futbolcusundan yoksun Çorluspor karşısına çıkacak olan Çayırovaspor’da İdris Zengin’in de 6 maçlık cezası devam ediyor. TUTÇUOĞU “OYUN İSTİKRARI ÖNEMLİ” Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, Uzunköprü’den gelen 3 puan ve Çorluspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Futbolcularım sevinmeyi, mutlu olmayı hak ediyorlar. Çünkü biz skora, galibiyete ve mağlubiyete göre yapılanmış bir takım değiliz. Deplasmanda Tunaspor maçında berabere kalırken, evimizde Gebzespor’a yenilirken Uzunköprü’de galip gelirken hep aynı oyun istikrarında ısrar ediyoruz. Takım oyunu noktasında oyuncu grubum istediklerimi ortaya koyuyor. Zaman zaman kişisel hatalarla puan kayıpları yaşıyoruz ancak futbol hata oyunudur. Çorluıspor maçında da Kuştepe Stadı’na gelen futbolseverlere güzel bir oyun ve mücadele yansıtmak öncelikli amacımızdır. Kazanmak istiyoruz. Ligin zirvesinden kopmamak istiyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.” dedi.
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çayırovaspor, zor geçmesi beklenen Uzunköprüspor deplasmanından istediği puanları alarak dönmesinin ardından yüzünü evinde oynayacağı Çorluspor karşılaşmasına çevirdi.

Trakya temsilcisi Çorluspor’u Kuştepe Stadı’nda ağırlayacak olan Çayırovaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına yarın sabah start veriyor. Uzunköprü’de rakip baskısına karşılık istediği 3 puanı almayı beceren Çayırovaspor bir kırmızı kart firesi daha vererek evine döndü. Bu sezon 6 kez kırmızı kart gören yeşil siyahlılar ilk kez geçtiğimiz hafta deplasmanda kırmızı kart ile tanıştı. Ebubekir’in ikinci sarı karttan kırmızı görmesiyle bu futbolcusundan yoksun Çorluspor karşısına çıkacak olan Çayırovaspor’da İdris Zengin’in de 6 maçlık cezası devam ediyor.

TUTÇUOĞU “OYUN İSTİKRARI ÖNEMLİ”
Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, Uzunköprü’den gelen 3 puan ve Çorluspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Futbolcularım sevinmeyi, mutlu olmayı hak ediyorlar. Çünkü biz skora, galibiyete ve mağlubiyete göre yapılanmış bir takım değiliz. Deplasmanda Tunaspor maçında berabere kalırken, evimizde Gebzespor’a yenilirken Uzunköprü’de galip gelirken hep aynı oyun istikrarında ısrar ediyoruz. Takım oyunu noktasında oyuncu grubum istediklerimi ortaya koyuyor. Zaman zaman kişisel hatalarla puan kayıpları yaşıyoruz ancak futbol hata oyunudur. Çorluıspor maçında da Kuştepe Stadı’na gelen futbolseverlere güzel bir oyun ve mücadele yansıtmak öncelikli amacımızdır. Kazanmak istiyoruz. Ligin zirvesinden kopmamak istiyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.