Koray Avcı, Kocaeli Fuarı’na geliyor

Kocaeli 22.08.2017 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Koray Avcı, Kocaeli Fuarı’na geliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarında düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu, sesi gülen adam olarak bilinen Koray Avcı olacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 51. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında bu hafta Kocaeli Fuarı’nda sevilen şarkıcı Koray Avcı sahne alacak. 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.00’de Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde düzenlenecek ücretsiz konserde sevilen şarkıcı Koray Avcı, Kocaelili hayranlarıyla buluşacak. 23 AĞUSTOS ÇARŞAMBA Özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip, sesi gülen adam olarak nitelendirilen Koray Avcı, Kocaelililere 23 Ağustos Çarşamba akşamı müzik ve eğlence ile dolu unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak. 2015 yılında "Aşk ile" isimli ilk albümüyle müzikseverlerin beğenisini kazanan Koray Avcı, Ankara'da sokak sanatçılığıyla başladığı müzik kariyerinde çok hızlı bir şekilde yüksek başarılar elde etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarında düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu, sesi gülen adam olarak bilinen Koray Avcı olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 51. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında bu hafta Kocaeli Fuarı’nda sevilen şarkıcı Koray Avcı sahne alacak. 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.00’de Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde düzenlenecek ücretsiz konserde sevilen şarkıcı Koray Avcı, Kocaelili hayranlarıyla buluşacak.

23 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

Özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip, sesi gülen adam olarak nitelendirilen Koray Avcı, Kocaelililere 23 Ağustos Çarşamba akşamı müzik ve eğlence ile dolu unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak. 2015 yılında "Aşk ile" isimli ilk albümüyle müzikseverlerin beğenisini kazanan Koray Avcı, Ankara'da sokak sanatçılığıyla başladığı müzik kariyerinde çok hızlı bir şekilde yüksek başarılar elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.