Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli 24.11.2017 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kore Gazisi Yaşan Kandemir’i son yolculuğuna uğurladı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yoğun bakımda tedavi görürken vefat eden Kore Gazisi Emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar Kandemir’in cenaze törenine katıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un da hazır bulunduğu cenaze törenine Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. “IŞIK VE KARAOSMANOĞLU TAZİYE DİLEKLERİNİ SUNDULAR” Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir’in babası Kore Gazisi Yaşar Kandemir’in ailesine taziyelerini de sundular. Gölcük Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Emekli Astsubay Kd. Bçvş. Yaşar Kandemir’in naaşı,  dualarla Değirmendere Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.   
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kore Gazisi Yaşan Kandemir’i son yolculuğuna uğurladı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yoğun bakımda tedavi görürken vefat eden Kore Gazisi Emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar Kandemir’in cenaze törenine katıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un da hazır bulunduğu cenaze törenine Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“IŞIK VE KARAOSMANOĞLU TAZİYE DİLEKLERİNİ SUNDULAR”

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir’in babası Kore Gazisi Yaşar Kandemir’in ailesine taziyelerini de sundular. Gölcük Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Emekli Astsubay Kd. Bçvş. Yaşar Kandemir’in naaşı,  dualarla Değirmendere Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.