Körfez dostu göreve başladı

Kocaeli 15.03.2016 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Körfez dostu göreve başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ISU’nun körfezin temizlenmesinde kullanılmak üzere aldığı amfibik ekskavatör çalışmalara başladı.

“Körfez dostu eskavatör” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ISU Genel Müdürlüğü, körfezin temizlenmesinde kullanılacak amfibik ekskavatör aracını hizmete soktu. Amfibik araç Antikkapı’nın arka kısmında bulunan 90. Yıl Cumhuriyet Köprüsü sahil alanında bulunan kısımda denendi. Amfibik ekskavatör; sulak alanlar, bataklık ve derelerin denizle birleştiği bölgelerde oluşan çamur ve benzeri atıkları temizleme işlerinde görev yapacak. AMFİBİ EKSKAVATÖR Amfibi Ekskavatör, Kocaeli’nde başta İzmit Körfezi ve kıyı hattı ile baraj, göl ve derelerin düzenli olarak tarama ve bakım faaliyetlerini yürütmek, sel ve afetler ile biriken teressubatı toplayacak. 33 tonluk Amfibi Ekskavatör başta İzmit Körfezi olmak üzere dere yatağı, delta, bataklık, göl, gölet, baraj rezervuarlarında hizmet verecek. Kepçesi ile 4 metreye kadar dip taraması yapan araç, nehir içi ve kenarındaki istenmeyen bitki örtüsünü de temizleyebiliyor. Araç standart tip ekskavatörlerin çalışamayacağı akarsu, göl ve bataklık alanlarda ve sığ körfezlerde yüzerek çalışacak ve temizlik işlerini yapacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ISU’nun körfezin temizlenmesinde kullanılmak üzere aldığı amfibik ekskavatör çalışmalara başladı.

“Körfez dostu eskavatör”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ISU Genel Müdürlüğü, körfezin temizlenmesinde kullanılacak amfibik ekskavatör aracını hizmete soktu. Amfibik araç Antikkapı’nın arka kısmında bulunan 90. Yıl Cumhuriyet Köprüsü sahil alanında bulunan kısımda denendi. Amfibik ekskavatör; sulak alanlar, bataklık ve derelerin denizle birleştiği bölgelerde oluşan çamur ve benzeri atıkları temizleme işlerinde görev yapacak.

AMFİBİ EKSKAVATÖR

Amfibi Ekskavatör, Kocaeli’nde başta İzmit Körfezi ve kıyı hattı ile baraj, göl ve derelerin düzenli olarak tarama ve bakım faaliyetlerini yürütmek, sel ve afetler ile biriken teressubatı toplayacak. 33 tonluk Amfibi Ekskavatör başta İzmit Körfezi olmak üzere dere yatağı, delta, bataklık, göl, gölet, baraj rezervuarlarında hizmet verecek. Kepçesi ile 4 metreye kadar dip taraması yapan araç, nehir içi ve kenarındaki istenmeyen bitki örtüsünü de temizleyebiliyor. Araç standart tip ekskavatörlerin çalışamayacağı akarsu, göl ve bataklık alanlarda ve sığ körfezlerde yüzerek çalışacak ve temizlik işlerini yapacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.