Körfez Geçiş Köprüsü'nde Yeni Silüet

Kocaeli 31.03.2016 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Körfez Geçiş Köprüsü'nde Yeni Silüet

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliği taşıyan, yapım çalışması halen devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi.

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliği taşıyan, yapım çalışması halen devam eden  İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince,  İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün "drone"la çekilen görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşıldı. İZMİT KÖRFEZİNE YENİ SİLÜET Körfez geçişi süresini 6 dakikaya düşürecek köprüde, yükseklikleri 252 metreye ulaşan kuleler,  İzmit Körfezi'ne yeni bir silüet kazandırdı. İstanbul ile  İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan köprüdeki çalışmalarda sona gelindiği görüldü. YILDA 650 MİLYON DOLAR TASARRUF ÖNGÖRÜLÜYOR Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yap-işlet-devret projesinin yapım süreci 7 yıl olarak belirlendi.  İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün, bu yıl trafiğe açılması hedefleniyor. Otoyolun tamamının, mevcut devlet yoluna göre mesafeyi 95 kilometre kısaltacak olmasının sağlayacağı avantajlar fizibilite çalışmalarında hesaplanırken, bunun sonucunda 8-10 saatlik mevcut ulaşım süresinin 3-3,5 saate inmesi ve karşılığında yılda 650 milyon dolar tasarruf sağlanması öngörülüyor.
Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliği taşıyan, yapım çalışması halen devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi.

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliği taşıyan, yapım çalışması halen devam eden  İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince,  İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün "drone"la çekilen görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşıldı.

İZMİT KÖRFEZİNE YENİ SİLÜET

Körfez geçişi süresini 6 dakikaya düşürecek köprüde, yükseklikleri 252 metreye ulaşan kuleler,  İzmit Körfezi'ne yeni bir silüet kazandırdı.



İstanbul ile  İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan köprüdeki çalışmalarda sona gelindiği görüldü.

YILDA 650 MİLYON DOLAR TASARRUF ÖNGÖRÜLÜYOR

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yap-işlet-devret projesinin yapım süreci 7 yıl olarak belirlendi.  İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün, bu yıl trafiğe açılması hedefleniyor.



Otoyolun tamamının, mevcut devlet yoluna göre mesafeyi 95 kilometre kısaltacak olmasının sağlayacağı avantajlar fizibilite çalışmalarında hesaplanırken, bunun sonucunda 8-10 saatlik mevcut ulaşım süresinin 3-3,5 saate inmesi ve karşılığında yılda 650 milyon dolar tasarruf sağlanması öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.