GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Körfez’i kirletenlere af yok!

Kocaeli 18.02.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Körfez’i kirletenlere af yok!

Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezi’ni kirleten Panama bandıralı gemiye 635 Bin 614 TL para cezası kesti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi'nin korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çevre denetim ekiplerinin rutin denetimleri sırasında Panama bandıralı geminin denize kirli balast döktüğü tespit edildi. Büyükşehir ekipleri İzmit Körfezi’ni kirleten gemiye anında müdahale etti. 7/24 DENETİM Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı denetim ekipleri, İzmit Körfezi’nde kirliliğe geçit vermiyor. 7 gün 24 saat gece gündüz demeden çalışan ekipler, gelen her ihbarı değerlendirirken rutin denetimlerine de devam ediyor. DENİZE KİRLİ BALAST DÖKTÜ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetim sırasında Körfez ilçesinde bir limanda bulunan gemiye yanaştı. Ekipler, limanda bağlı bulunan geminin İzmit Körfezi’ne kirli balast döktüğünü tespit etti. Gerekli numuneler ekipler tarafından alınarak Panama bandıralı ‘BISKRA’ adlı gemiye 635 bin 614 TL para cezası kesti. DENİZ UÇAĞI İLE HAVADAN KONTROL Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’ni temiz tutmak için gemilerden ve deniz araçlarından kaynaklanan deniz kirliliği denetimlerini deniz kontrol uçağı ile havadan yapıyor. 2007 yılından bu yana devam eden çalışmalar kapsamında deniz kontrol uçağı, İzmit Körfezi’ni kirleten gemilerin kabusu oldu. Marmara Belediyeler Birliği ile yapılan protokol gereği tüm Marmara Bölgesi illerine de hizmet veren Deniz Uçağı, Cengiz Topel Havaalanı’ndan da iniş ve kalkış yapabiliyor.

Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezi’ni kirleten Panama bandıralı gemiye 635 Bin 614 TL para cezası kesti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi'nin korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çevre denetim ekiplerinin rutin denetimleri sırasında Panama bandıralı geminin denize kirli balast döktüğü tespit edildi. Büyükşehir ekipleri İzmit Körfezi’ni kirleten gemiye anında müdahale etti.

7/24 DENETİM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı denetim ekipleri, İzmit Körfezi’nde kirliliğe geçit vermiyor. 7 gün 24 saat gece gündüz demeden çalışan ekipler, gelen her ihbarı değerlendirirken rutin denetimlerine de devam ediyor.

DENİZE KİRLİ BALAST DÖKTÜ

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetim sırasında Körfez ilçesinde bir limanda bulunan gemiye yanaştı. Ekipler, limanda bağlı bulunan geminin İzmit Körfezi’ne kirli balast döktüğünü tespit etti. Gerekli numuneler ekipler tarafından alınarak Panama bandıralı ‘BISKRA’ adlı gemiye 635 bin 614 TL para cezası kesti.

DENİZ UÇAĞI İLE HAVADAN KONTROL

Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’ni temiz tutmak için gemilerden ve deniz araçlarından kaynaklanan deniz kirliliği denetimlerini deniz kontrol uçağı ile havadan yapıyor. 2007 yılından bu yana devam eden çalışmalar kapsamında deniz kontrol uçağı, İzmit Körfezi’ni kirleten gemilerin kabusu oldu. Marmara Belediyeler Birliği ile yapılan protokol gereği tüm Marmara Bölgesi illerine de hizmet veren Deniz Uçağı, Cengiz Topel Havaalanı’ndan da iniş ve kalkış yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.