19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Körfez SK’da 16 futbolcuya lisans çıkartıldı

Spor 06.09.2018 - 21:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Körfez SK’da 16 futbolcuya lisans çıkartıldı

Körfez SK, U19 takımı ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek. Kulüp dün lisans işlemlerini halletti. Derincespor A.Ş. yetiştirme bedeli talebinde bulununca 3 futbolcuda sorun çıktı. Toplam 16 futbolcuya lisans çıkartılabildi.

Transfer tahtasını açamadığı için ilk maçına çıkamayan Körfez SK’da yönetim U19’dan takviyeli kadroyla yola devam kararı almıştı. Geçen sezondan kalan 11 futbolcuya U19 takımından 8 takviye yapılması ve 19 kişiye lisans çıkartılması öngörülüyordu. Ancak Derincespor A.Ş, Emirhan Can, Yunus Özkan ve Fatih Durdurmuş’un yetiştirme bedelleri için para talebinde bulundu. Üç ismin yetiştirme bedelinin 105 bin TL olduğu öğrenildi. Körfez SK bu ücreti vermek istemiyor. Bu yüzden üç futbolcunun lisansı şimdilik çıkartılamıyor. Kırmızı-Beyazlılar yola 16 futbolcuyla çıkacaklar. 13.30 UÇAĞIYLA GİDİYORLAR  Yetiştirme bedeli sorununun alışması durumunda ilerleyen günlerde söz konusu isimlerin lisansları da çıkartılabilecek.  Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar bugün 13.30 uçağıyla Adana’ya gidecek. Oradan otobüsle Kozan’a geçecek kafile yarın maçı oynadıktan sonra yine uçakta geri dönecek. Deniz Kolgu’nun istifasının ardından yönetim teknik direktörlük görevine daha önce kulüpte muhasebe müdürü olarak çalışan, A diploması sahibi Gökhan Terci’yi getirmişti. Terci’nin yardımcılığını ise alt yapı koordinatörü Ekin Tokoğlu yapacak. Tokoğlu aynı zamanda alt yapıya da bakacak.  
Körfez SK, U19 takımı ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek. Kulüp dün lisans işlemlerini halletti. Derincespor A.Ş. yetiştirme bedeli talebinde bulununca 3 futbolcuda sorun çıktı. Toplam 16 futbolcuya lisans çıkartılabildi.

Transfer tahtasını açamadığı için ilk maçına çıkamayan Körfez SK’da yönetim U19’dan takviyeli kadroyla yola devam kararı almıştı. Geçen sezondan kalan 11 futbolcuya U19 takımından 8 takviye yapılması ve 19 kişiye lisans çıkartılması öngörülüyordu. Ancak Derincespor A.Ş, Emirhan Can, Yunus Özkan ve Fatih Durdurmuş’un yetiştirme bedelleri için para talebinde bulundu. Üç ismin yetiştirme bedelinin 105 bin TL olduğu öğrenildi. Körfez SK bu ücreti vermek istemiyor. Bu yüzden üç futbolcunun lisansı şimdilik çıkartılamıyor. Kırmızı-Beyazlılar yola 16 futbolcuyla çıkacaklar.

13.30 UÇAĞIYLA GİDİYORLAR 
Yetiştirme bedeli sorununun alışması durumunda ilerleyen günlerde söz konusu isimlerin lisansları da çıkartılabilecek.  Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar bugün 13.30 uçağıyla Adana’ya gidecek. Oradan otobüsle Kozan’a geçecek kafile yarın maçı oynadıktan sonra yine uçakta geri dönecek. Deniz Kolgu’nun istifasının ardından yönetim teknik direktörlük görevine daha önce kulüpte muhasebe müdürü olarak çalışan, A diploması sahibi Gökhan Terci’yi getirmişti. Terci’nin yardımcılığını ise alt yapı koordinatörü Ekin Tokoğlu yapacak. Tokoğlu aynı zamanda alt yapıya da bakacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.