19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Korkmaz, Ayar’a yüklendi

Gebze 25.01.2019 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Korkmaz, Ayar’a yüklendi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, önceki gün gönül belediyeciliği yapacaklarını söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a sert sözlerle yüklendi. “Gebze’yi sanki bundan önceki üç dönemde başka bir parti yönetmiş gibi AK Parti’nin Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar tarafından söylenen “Gönül Belediyeciliği” yapacağız sözüne gülsek mi ağlasak mı” diyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, komikten öte bir durum olduğun altını çizdi. “İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR” Sanki ilk kez seçimlere giriyor ak parti sanki ilk kez halkın karşısına çıkıyormuş gibi yöneticilerin açıklama yapmaya hakkı olmadığını sözlerine ekleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Korkmaz, “Buradan sayın İrfan Ayar’a soruyorum ve sesleniyorum inanıyorum ki cevabını kamuoyu da büyük bir merak içinde bekliyordur. Siz 2004 senesinden beri AK Parti olarak Gebze belediyesini yönetiyorsunuz 15 sene boyunca ne belediyeciliği yaptınız ki şimdi gönül belediyeciliği yapacağım diyorsunuz. 15 yıl boyunca Gebze’mize baktığımız zaman hizmet yok hizmet belediyeciliği yapmadınız gönül belediyeciliği yapacağız dediğinize göre Gebze de gönül belediyeciliği de yapmadınız. 15 yıl boyunca bu kentin imkanlarını neye aktardınız ben söyleyeyim 15 yıl boyunca Gebze’de dar kadro belediyeciliği yaptınız, rant belediyeciliği yaptınız, yandaşları kayırma belediyeciliği yaptınız. Öyle ya ortada hizmet yok gönül yok bunlar olmadığına göre ne hizmet belediyeciliği yaptınız ne gönül belediyeciliği yaptınız. Siz 15 yıl boyunca büyük umutlar vererek halkımızdan teveccüh gördünüz oylarını aldınız lakin size oy veren halkın dertlerini dinlemeye gelince sorunlarını çözmeye gelince halkı kendinizden uzak tuttunuz ırak ettiniz. Bunlar adeta halkın aklıyla alay ediyor.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, önceki gün gönül belediyeciliği yapacaklarını söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a sert sözlerle yüklendi. “Gebze’yi sanki bundan önceki üç dönemde başka bir parti yönetmiş gibi AK Parti’nin Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar tarafından söylenen “Gönül Belediyeciliği” yapacağız sözüne gülsek mi ağlasak mı” diyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, komikten öte bir durum olduğun altını çizdi.

“İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR”

Sanki ilk kez seçimlere giriyor ak parti sanki ilk kez halkın karşısına çıkıyormuş gibi yöneticilerin açıklama yapmaya hakkı olmadığını sözlerine ekleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Korkmaz, “Buradan sayın İrfan Ayar’a soruyorum ve sesleniyorum inanıyorum ki cevabını kamuoyu da büyük bir merak içinde bekliyordur. Siz 2004 senesinden beri AK Parti olarak Gebze belediyesini yönetiyorsunuz 15 sene boyunca ne belediyeciliği yaptınız ki şimdi gönül belediyeciliği yapacağım diyorsunuz. 15 yıl boyunca Gebze’mize baktığımız zaman hizmet yok hizmet belediyeciliği yapmadınız gönül belediyeciliği yapacağız dediğinize göre Gebze de gönül belediyeciliği de yapmadınız. 15 yıl boyunca bu kentin imkanlarını neye aktardınız ben söyleyeyim 15 yıl boyunca Gebze’de dar kadro belediyeciliği yaptınız, rant belediyeciliği yaptınız, yandaşları kayırma belediyeciliği yaptınız. Öyle ya ortada hizmet yok gönül yok bunlar olmadığına göre ne hizmet belediyeciliği yaptınız ne gönül belediyeciliği yaptınız. Siz 15 yıl boyunca büyük umutlar vererek halkımızdan teveccüh gördünüz oylarını aldınız lakin size oy veren halkın dertlerini dinlemeye gelince sorunlarını çözmeye gelince halkı kendinizden uzak tuttunuz ırak ettiniz. Bunlar adeta halkın aklıyla alay ediyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.