19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KORKMAZ, BEYLİKBAĞI’NA YAPILACAK SEMT POLİKLİNİĞİNİ SORDU?

Gebze 09.03.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KORKMAZ, BEYLİKBAĞI’NA YAPILACAK SEMT POLİKLİNİĞİNİ SORDU?

NE ZAMAN YAPIMINA BAŞLANACAK!

Biz kırk yıldır boşuna demiyoruz hizmeti anca Milli Görüş yapar diğerleri halka nasıl zahmet veririz bunun hesabını yapar diye işte bunun en basit örneği yaklaşık 100 bin nüfusa yaklaşan Beylikbağı bölgesine söz verilip yapılamayan yapılmayı bırakın başlanılmayan semt polikliniği olduğunu söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, söz verdiler 5 yıl geçti böyle giderse kazmayı vurmanın inşallah Milli Görüş’e nasip olacağını söyledi. BEYLİKBAĞI BÖLGESİ 750 İLÇEDEN BÜYÜK” Beylikbağı Bölgesinde Semt Polikliniği sözü verilmesinin üzerinden 5 yıl geçtiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Semt Polikliniği olarak tespit edilen yerin Gebze Belediye meclisinden arsa tahsis kararının çıkarılmasının üzerinden 4 yıl geçip ihale sürecinin başladığına yönelik levhanın da asılmasına rağmen kazmanın vurulmamasını kamuoyunun gündemine getirdi. Seçimlerde propagandasının yapılmasına rağmen halkımızın hizmetine bu polikliniğin hâlâ sunulmadığını söyleyen Başkan Korkmaz, Gebze’nin “Beylikbağı bölgesinin nüfusu 750 ilçeden, birkaç ilden büyük” olduğunu belirterek bu semt polikliniğinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Gebze Belediyesi’nin söz verip de yerine getirmediği icraatlarından birisiyle daha karşı karşıya olunduğunu söyleyerek mevcut belediye yönetiminin çarpık bir şekilde büyüyen Gebze’nin sorunlarına çözüm üretmekte gerekli kalite ve stratejiyi ortaya koyamadıklarını belirtti. 5 yıl önce hizmete girmesi için sözü verilen polikliniğe yönelik hâlâ bir adım atılması vizyonsuz bir belediye anlayışına sahip oldukları görülmektedir. Türkiye artık eski Türkiye değil, yaşadığımız çağ toplumsal hafıza ve bilinç açısından önde olan bir çağdır. Söz vermediğiniz takdirde bunun hesabını soracak bir kamuoyu algısı vardır biz de bu algıyı bugün bu işle taze tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. İşte o tarihten bu yana tam 5 yıl geçti ve Bölge halkı Toplum Sağlık Merkezi Projesinin son durumunu merak ederek bir an önce projeye başlanmasını istiyor.
NE ZAMAN YAPIMINA BAŞLANACAK!

Biz kırk yıldır boşuna demiyoruz hizmeti anca Milli Görüş yapar diğerleri halka nasıl zahmet veririz bunun hesabını yapar diye işte bunun en basit örneği yaklaşık 100 bin nüfusa yaklaşan Beylikbağı bölgesine söz verilip yapılamayan yapılmayı bırakın başlanılmayan semt polikliniği olduğunu söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, söz verdiler 5 yıl geçti böyle giderse kazmayı vurmanın inşallah Milli Görüş’e nasip olacağını söyledi.

BEYLİKBAĞI BÖLGESİ 750 İLÇEDEN BÜYÜK”

Beylikbağı Bölgesinde Semt Polikliniği sözü verilmesinin üzerinden 5 yıl geçtiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Semt Polikliniği olarak tespit edilen yerin Gebze Belediye meclisinden arsa tahsis kararının çıkarılmasının üzerinden 4 yıl geçip ihale sürecinin başladığına yönelik levhanın da asılmasına rağmen kazmanın vurulmamasını kamuoyunun gündemine getirdi. Seçimlerde propagandasının yapılmasına rağmen halkımızın hizmetine bu polikliniğin hâlâ sunulmadığını söyleyen Başkan Korkmaz, Gebze’nin “Beylikbağı bölgesinin nüfusu 750 ilçeden, birkaç ilden büyük” olduğunu belirterek bu semt polikliniğinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gebze Belediyesi’nin söz verip de yerine getirmediği icraatlarından birisiyle daha karşı karşıya olunduğunu söyleyerek mevcut belediye yönetiminin çarpık bir şekilde büyüyen Gebze’nin sorunlarına çözüm üretmekte gerekli kalite ve stratejiyi ortaya koyamadıklarını belirtti. 5 yıl önce hizmete girmesi için sözü verilen polikliniğe yönelik hâlâ bir adım atılması vizyonsuz bir belediye anlayışına sahip oldukları görülmektedir. Türkiye artık eski Türkiye değil, yaşadığımız çağ toplumsal hafıza ve bilinç açısından önde olan bir çağdır. Söz vermediğiniz takdirde bunun hesabını soracak bir kamuoyu algısı vardır biz de bu algıyı bugün bu işle taze tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. İşte o tarihten bu yana tam 5 yıl geçti ve Bölge halkı Toplum Sağlık Merkezi Projesinin son durumunu merak ederek bir an önce projeye başlanmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.