’KORKMAZ: FAİZ LOBİSİNE ÇALIŞIYORLAR’’

Gebze 29.01.2017 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

’KORKMAZ: FAİZ LOBİSİNE ÇALIŞIYORLAR’’

‘’Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz; haftalık basın açıklaması’’

Faizi dünya gerçeği olarak nitelendirip bunun ardından ülkenin en büyük düşmanlarından birisinin de faiz lobisi olduğunu hem cumhurbaşkanı hem de başbakan tarafından ifade edildiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 mali yılında 98 milyon lirayı faize aktardığını 2017 Mali Yılında ise 229.501.000 Milyon TL aktarılacağını ve bir yıldaki faize ödenecek paranın % 140 artığı belirtti. KORKMAZ: KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR TEFECİLERE HİZMET VERİYOR Sanayi devi ilimizin hizmetten çok reklam yapan İbrahim Karaosmanoğlu yönetimindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında 98.000.000 Milyon TL faize para ödediğini 2017 bütçesinden de 229.501.000 TL ödeneceğini ve bir yıldaki faiz giderinin yüzde yüz kırk (%140) artığını belirten Başkan Korkmaz “ Bu korkunç borçlanmayı ve faiz ödemesini hangi mantıkla yaptınız, bu kadar faiz ödemek için ne kadar borçlanma yapıldı?” Bu borçlanma mantığının insanımızı sömürdüğünü, milletimizin geleceğini ipotek altına aldığını, millete hizmet yerine faiz lobisine hizmet götürdüğünü halkı değil tefecileri sevindirdiğini söyledi. Sürekli faiz lobisinden dert yakınıyorlar fakat bu faiz belasından kurtulmanın reçetesine uygun milli mali bir disipline sahip olmadıklarını çünkü bu beceriden yoksun yönetim anlayışının Gebze’mize bile gerekli yatırımları yapmadığını görmekteyiz. Elle tutulur bir icraatlarının olmadığını belirten Başkan Korkmaz, bu % 140 faiz artışı ödemesiyle ülkenin sanayi kalbi konumundaki bir kenti yönetemediklerini ve tüyü bitmemiş yetimin hakkının israf eden, tefecileri sevindiren Büyükşehir Belediye yönetim anlayışıyla karşı karşıya olduğumuzu ifade etti. Bu yönetim anlayışının ürkütücü ekonomik eylemlerden bir an önce kurtulup milletimizin menfaatine uygun olan hizmetlerin hayata geçirmelerini umudumuz olmasa da bekliyoruz.  
‘’Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz; haftalık basın açıklaması’’

Faizi dünya gerçeği olarak nitelendirip bunun ardından ülkenin en büyük düşmanlarından birisinin de faiz lobisi olduğunu hem cumhurbaşkanı hem de başbakan tarafından ifade edildiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 mali yılında 98 milyon lirayı faize aktardığını 2017 Mali Yılında ise 229.501.000 Milyon TL aktarılacağını ve bir yıldaki faize ödenecek paranın % 140 artığı belirtti.

KORKMAZ: KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR TEFECİLERE HİZMET VERİYOR

Sanayi devi ilimizin hizmetten çok reklam yapan İbrahim Karaosmanoğlu yönetimindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında 98.000.000 Milyon TL faize para ödediğini 2017 bütçesinden de 229.501.000 TL ödeneceğini ve bir yıldaki faiz giderinin yüzde yüz kırk (%140) artığını belirten Başkan Korkmaz “ Bu korkunç borçlanmayı ve faiz ödemesini hangi mantıkla yaptınız, bu kadar faiz ödemek için ne kadar borçlanma yapıldı?” Bu borçlanma mantığının insanımızı sömürdüğünü, milletimizin geleceğini ipotek altına aldığını, millete hizmet yerine faiz lobisine hizmet götürdüğünü halkı değil tefecileri sevindirdiğini söyledi. Sürekli faiz lobisinden dert yakınıyorlar fakat bu faiz belasından kurtulmanın reçetesine uygun milli mali bir disipline sahip olmadıklarını çünkü bu beceriden yoksun yönetim anlayışının Gebze’mize bile gerekli yatırımları yapmadığını görmekteyiz. Elle tutulur bir icraatlarının olmadığını belirten Başkan Korkmaz, bu % 140 faiz artışı ödemesiyle ülkenin sanayi kalbi konumundaki bir kenti yönetemediklerini ve tüyü bitmemiş yetimin hakkının israf eden, tefecileri sevindiren Büyükşehir Belediye yönetim anlayışıyla karşı karşıya olduğumuzu ifade etti. Bu yönetim anlayışının ürkütücü ekonomik eylemlerden bir an önce kurtulup milletimizin menfaatine uygun olan hizmetlerin hayata geçirmelerini umudumuz olmasa da bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.