Korkmaz, “Gönlünde Kudüs sevdası olan herkesi bekliyoruz”

Gebze 27.07.2017 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Korkmaz, “Gönlünde Kudüs sevdası olan herkesi bekliyoruz”

SAADET PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANI NECATİ KORKMAZ’DAN DAVET VAR

Siyonist organizasyonun Ortadoğu’nun kalbine ve İslam Dünyasının ciğerine saplanan işgalci yapılanması olan terör devleti İsrail, Filistin’deki zulümlerine bir yenisini ekleyerek İlk Kıblemiz,  Mescid-i Aksa’yı ibadete kapattı. Siyonist rejimin bu zulmüne sessiz kalınmaması gerektiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, gönlünde iman ve vicdan taşıyan herkesi 30 Temmuz Pazar Saat:17.00’da İstanbul Yenikapı’da yapacakları “Büyük Kudüs” mitingine çağırdı. Avrupa ve Amerika dedi diye bir anda kardeşi Katar’a yönelik ambargo uygulama noktasında birleşen İslam Ülkelerinin sözde liderlerinin İlk Kıblemiz Mescidi Aksa için aynı birlikteliği hmeleri gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Mescid-i Aksa’nın kapısına XR cihazları yerleştiren, Cuma namazını yasaklayan, 50 yaş altındakileri Harem-i Şerife sokmayan 8 milyonluk işgalci gangster zihniyete 2 milyarlık İslam aleminin artık dur deme zamanının geldiği söyledi.     “TÜRK BAYRAĞI VE FİLİSTİN BAYRAĞINI AL GEL” 30 Temmuz’da, Yenikapı meydanında yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi ile Türk halkının, terörist İsrail’e tepkisini göstereceğini ifade eden Başkan Korkmaz, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun: Sağcı, solcu, liberal, laik, anti-laik hiç önemli değil; mesele siyasi mesele hiç değildir; mesele İsrail’in zulmüne karşı ümmet olabilme meselesidir. Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılan bu mitinge katılmak hem imani hem de vicdani bir sorumluluktur.” dedi. Başkan Korkmaz, “30 Temmuz’da Yenikapı’da gerçekleştireceğimiz “Büyük Kudüs” Mitingimizin” Saadet Partimizin sorumluluğunda organize edilmesine rağmen başta Saadet Partisi olmak üzere hiçbir siyasi partinin bayrakları ve sembolleri olmayacaktır. Mitingde sadece Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olacaktır.” dedi.
SAADET PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANI NECATİ KORKMAZ’DAN DAVET VAR

Siyonist organizasyonun Ortadoğu’nun kalbine ve İslam Dünyasının ciğerine saplanan işgalci yapılanması olan terör devleti İsrail, Filistin’deki zulümlerine bir yenisini ekleyerek İlk Kıblemiz,  Mescid-i Aksa’yı ibadete kapattı. Siyonist rejimin bu zulmüne sessiz kalınmaması gerektiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, gönlünde iman ve vicdan taşıyan herkesi 30 Temmuz Pazar Saat:17.00’da İstanbul Yenikapı’da yapacakları “Büyük Kudüs” mitingine çağırdı.

Avrupa ve Amerika dedi diye bir anda kardeşi Katar’a yönelik ambargo uygulama noktasında birleşen İslam Ülkelerinin sözde liderlerinin İlk Kıblemiz Mescidi Aksa için aynı birlikteliği hmeleri gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Mescid-i Aksa’nın kapısına XR cihazları yerleştiren, Cuma namazını yasaklayan, 50 yaş altındakileri Harem-i Şerife sokmayan 8 milyonluk işgalci gangster zihniyete 2 milyarlık İslam aleminin artık dur deme zamanının geldiği söyledi.

 

 

“TÜRK BAYRAĞI VE FİLİSTİN BAYRAĞINI AL GEL”

30 Temmuz’da, Yenikapı meydanında yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi ile Türk halkının, terörist İsrail’e tepkisini göstereceğini ifade eden Başkan Korkmaz, “Siyasi görüşünüz ne olursa olsun: Sağcı, solcu, liberal, laik, anti-laik hiç önemli değil; mesele siyasi mesele hiç değildir; mesele İsrail’in zulmüne karşı ümmet olabilme meselesidir. Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılan bu mitinge katılmak hem imani hem de vicdani bir sorumluluktur.” dedi. Başkan Korkmaz, “30 Temmuz’da Yenikapı’da gerçekleştireceğimiz “Büyük Kudüs” Mitingimizin” Saadet Partimizin sorumluluğunda organize edilmesine rağmen başta Saadet Partisi olmak üzere hiçbir siyasi partinin bayrakları ve sembolleri olmayacaktır. Mitingde sadece Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.