KORKMAZ: “HİZMET YAPMIYORSUNUZ BARİ İL YAPIN”

Gebze 12.02.2017 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KORKMAZ: “HİZMET YAPMIYORSUNUZ BARİ İL YAPIN”

Gebze bölgesi (Gebze, Çayırova, Dilovası, Darıca) ilçe başkanlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kahvaltılı istişare toplantısında 700 bini geçen nüfusu ile büyükşehir olmayı hak edecekken hala il olamayan Gebze damgasını vurdu. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Gebze Bölgesi İlçe Başkanları istişare toplantısına Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel katıldı. “VAROLAN HİZMETİ DAHİ GETİREMİYORLAR” Gebze bölgesinin Darıca, Çayırova ve Dilovası ile bir bütün olduğunu ifade eden Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Düzenlediğimiz toplantılar ile halkımızın sorunlarını yerinde ve merkezden kontrol etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nüfus olarak aslan payına sahip olsakta hizmet noktasında her zaman geride kalıyoruz.” dedi. Gebze banliyo tren hattının yeniden açılacağının yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Geçmiş dönemlerde var olan ancak daha iyisini yapacağız mantığı ile kaldırılan Banliyo hatlarının halkın tekrar istemesi ile yeniden hizmete sunulacağı müjdesinin üzerinden yıllar akıp gidiyor. Halka yapacakları bir hat ekleme hizmetini bile yapmaktan aciz bir yönetimin halkı nasıl mağdur ettiğini siz düşünün” dedi. Hizmet yapmanın kabiliyet meselesi olduğunu ifade eden Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Hizmeti zillete dönüştürüyorlar. Ne yerel belediye ne de merkezi belediyeden halkın geleceğine yönelik çalışma görüyoruz. Bir kısım yandaşı daha da semirtecek çalışmalarla halka göz boyamasından öteye gidemeyen çalışmaları üzülerek izliyoruz” dedi. “YA HİZMET EDİN YA İL YAPIN” Gebze’nin bölge olarak sadece merkez ilçeyi geçmemesi için içerisinden üç ilçe çıkarıldığını ifade eden Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Ama görüyoruz ki bir o kadar daha ilçe çıkarsalar Gebze yine Kocaeli’nin en büyük ilçesi olmaya devam edecek. Ancak buna rağmen hizmet noktasında makam ve mevki sahiplerinin kendi egoları neticesinde geri kalıyor. Biz artık diyoruz ki Gebze Bölgesi olarak büyükşehir olma kriteri olan 750 bin nüfusuna yaklaşan insan sayısı ile gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz diyerek madem hizmet yapmıyorsunuz o zaman bırakın il olalım kendi hizmetimizi kendimiz yapalım. Ondan sonra değil beş yıl bir yıl içerisinde Gebze’yi tanıyabiliyor musunuz? Siz halka hizmet için geldiğinizi iddia etmiyor musunuz? O zaman ya hizmet yapın ya da il yapın hizmeti biz kendimiz kendimize yapalım.” dedi.

Gebze bölgesi (Gebze, Çayırova, Dilovası, Darıca) ilçe başkanlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kahvaltılı istişare toplantısında 700 bini geçen nüfusu ile büyükşehir olmayı hak edecekken hala il olamayan Gebze damgasını vurdu.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Gebze Bölgesi İlçe Başkanları istişare toplantısına Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel katıldı.

“VAROLAN HİZMETİ DAHİ GETİREMİYORLAR”

Gebze bölgesinin Darıca, Çayırova ve Dilovası ile bir bütün olduğunu ifade eden Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Düzenlediğimiz toplantılar ile halkımızın sorunlarını yerinde ve merkezden kontrol etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nüfus olarak aslan payına sahip olsakta hizmet noktasında her zaman geride kalıyoruz.” dedi. Gebze banliyo tren hattının yeniden açılacağının yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Geçmiş dönemlerde var olan ancak daha iyisini yapacağız mantığı ile kaldırılan Banliyo hatlarının halkın tekrar istemesi ile yeniden hizmete sunulacağı müjdesinin üzerinden yıllar akıp gidiyor. Halka yapacakları bir hat ekleme hizmetini bile yapmaktan aciz bir yönetimin halkı nasıl mağdur ettiğini siz düşünün” dedi. Hizmet yapmanın kabiliyet meselesi olduğunu ifade eden Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Hizmeti zillete dönüştürüyorlar. Ne yerel belediye ne de merkezi belediyeden halkın geleceğine yönelik çalışma görüyoruz. Bir kısım yandaşı daha da semirtecek çalışmalarla halka göz boyamasından öteye gidemeyen çalışmaları üzülerek izliyoruz” dedi.

YA HİZMET EDİN YA İL YAPIN

Gebze’nin bölge olarak sadece merkez ilçeyi geçmemesi için içerisinden üç ilçe çıkarıldığını ifade eden Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Ama görüyoruz ki bir o kadar daha ilçe çıkarsalar Gebze yine Kocaeli’nin en büyük ilçesi olmaya devam edecek. Ancak buna rağmen hizmet noktasında makam ve mevki sahiplerinin kendi egoları neticesinde geri kalıyor. Biz artık diyoruz ki Gebze Bölgesi olarak büyükşehir olma kriteri olan 750 bin nüfusuna yaklaşan insan sayısı ile gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz diyerek madem hizmet yapmıyorsunuz o zaman bırakın il olalım kendi hizmetimizi kendimiz yapalım. Ondan sonra değil beş yıl bir yıl içerisinde Gebze’yi tanıyabiliyor musunuz? Siz halka hizmet için geldiğinizi iddia etmiyor musunuz? O zaman ya hizmet yapın ya da il yapın hizmeti biz kendimiz kendimize yapalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.