KORKMAZ “İSRAİL İLE DOSTLUKTAN RAHATSIZIZ”

Gebze 09.02.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KORKMAZ “İSRAİL İLE DOSTLUKTAN RAHATSIZIZ”

Ümmetin onuru İsrail ablukasını delmek için Filistin’e umut, Gazze’ye can olmak amacıyla Mavi Marmara gemisine yapılan saldırı sonrası hamaset siyasetinin ardından gerçekleşen anlaşmalarla Ortadoğu’da İsrail’e ihtiyacımız var diyen AK Parti Hükümetinin sevecen adımlarından birisi olarak Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın terör devleti İsrail’e yaptığı ziyareti haftalık yönetim kurulu toplantısında sert bir dille eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, nerede kaldı İslam dünyasının liderliği diye sordu. Terörist İsrail Devletinin Başkanını, AK Parti hükümetinin TBMM’de ayakta alkışlatarak konuşturduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, ancak İsrail Hükümetinin bizim bakanımızı kendi ülkesine yaptığı ziyarette adeta tüm dünyaya meydan okurcasına Gazze’yi bomba yağmuruna tutarak karşılamasını diplomatik açıdan sizden korkmuyoruz hatta tüm dünyaya meydan okuyoruz demek olduğunu söyledi. “NORMALLEŞME SÜRECİNİN TARAFI DEĞİLİZ” Ortadoğu’nun göbeğinde kan gölüne dönen coğrafyada tozpembe bir hayat süren katil İsrail’le yapılan her türlü normalleşme anlaşmalarından biraz ve beri olduklarını ifade eden Başkan Korkmaz, “Yapılan ziyaret hem vicdanları hem de ümmet coğrafyasını zedelemiştir. Ortadoğu’da işgalci konumunda bulunan bir metre kare kendine ait toprağı bulunmayan bir devleti ilk tanıma utancına sahibiz. Normalleşme sürecinin tarafı değiliz. Sonra da Sayın Bakan açıklama yapmış, ‘Attığımız adımlardan rahatsız olanlar var’ diye açıklama yapmış evet biz ‘’Milli Görüşçüler Siyonist İsrail İle Dostluktan Rahatsızız’’. Yapılan ziyareti nasıl talihsiz buluyorsak gerçekleştirilen açıklamayı da talihsiz buluyoruz.” dedi.

Ümmetin onuru İsrail ablukasını delmek için Filistin’e umut, Gazze’ye can olmak amacıyla Mavi Marmara gemisine yapılan saldırı sonrası hamaset siyasetinin ardından gerçekleşen anlaşmalarla Ortadoğu’da İsrail’e ihtiyacımız var diyen AK Parti Hükümetinin sevecen adımlarından birisi olarak Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın terör devleti İsrail’e yaptığı ziyareti haftalık yönetim kurulu toplantısında sert bir dille eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, nerede kaldı İslam dünyasının liderliği diye sordu.

Terörist İsrail Devletinin Başkanını, AK Parti hükümetinin TBMM’de ayakta alkışlatarak konuşturduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, ancak İsrail Hükümetinin bizim bakanımızı kendi ülkesine yaptığı ziyarette adeta tüm dünyaya meydan okurcasına Gazze’yi bomba yağmuruna tutarak karşılamasını diplomatik açıdan sizden korkmuyoruz hatta tüm dünyaya meydan okuyoruz demek olduğunu söyledi.

“NORMALLEŞME SÜRECİNİN TARAFI DEĞİLİZ”

Ortadoğu’nun göbeğinde kan gölüne dönen coğrafyada tozpembe bir hayat süren katil İsrail’le yapılan her türlü normalleşme anlaşmalarından biraz ve beri olduklarını ifade eden Başkan Korkmaz, “Yapılan ziyaret hem vicdanları hem de ümmet coğrafyasını zedelemiştir. Ortadoğu’da işgalci konumunda bulunan bir metre kare kendine ait toprağı bulunmayan bir devleti ilk tanıma utancına sahibiz. Normalleşme sürecinin tarafı değiliz. Sonra da Sayın Bakan açıklama yapmış, ‘Attığımız adımlardan rahatsız olanlar var’ diye açıklama yapmış evet biz ‘’Milli Görüşçüler Siyonist İsrail İle Dostluktan Rahatsızız’’. Yapılan ziyareti nasıl talihsiz buluyorsak gerçekleştirilen açıklamayı da talihsiz buluyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.