KORKMAZ; MİLLETİ TERÖR SOPASI İLE TEHDİT EDİYORLAR

Gebze 31.01.2017 - 08:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KORKMAZ; MİLLETİ TERÖR SOPASI İLE TEHDİT EDİYORLAR

Her seçimden önce tek başına iktidar olmanın gerekliliği üzerine konuşan AKP’nin, seçimden önce söyledikleriyle sonraki süreç arasından farklılık olduğunu söyleyen, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, AKP iktidarının Başbakan Yardımcı Numan Kurtulmuş’un “Başkanlık gelirse terör biter” sözlerini Sayın Kurtulmuş; Milleti Terör Sopası Tehdit Ediyor’’ dedi.

                                       Başkanlık tartışmalarının Türkiye’nin gündeminde düzgün mecrada ilerlemediğini ifade eden Başkan Korkmaz, Numan Kurtulmuş’un, başkanlık gelirse terör biter, açıklamasının gerçeği yansıtmadığını, Çünkü; Numan Kurtulmuş’un, 1 Kasım seçimleri öncesinde “tek başına iktidar olursak terörün” biteceğini söylediğini ama maalesef o günden bugüne ve önceki yıllarda da tek başına iktidar olmalarına rağmen terörün bitmediğini hatta daha da artı dedi. Bu tür açıklamaların ciddiyetten uzak olduğunu belirtti. Çünkü bu ciddiyetsiz açıklamalar, terörün hâlâ bitmediğini görmeyecek kadar basiretsizliğe sahiptir. AKP iktidarının, ekonomik politikasından dış politikasına kadar memleket meselelerin birçoğunda söylem tutarsızlığındadır. Örneğin; İstikrar için tek başına iktidar dediler ekonomide dövizin durumu ortada ve ciddi bir istikrarsızlık var ve yine yaklaşık beş yıldır Suriye meselesinde yanlış adımlar atıldığını kendileri şimdi itiraf ediyor.  Bilhassa Başbakan Yardımcı Numan Kurtulmuş’un “1 Kasım’da tek başına iktidar istikrar getirir” demesine karşılık fakat istikrar gelmedi dövizdeki yükseliş işçi-memur- üretici ve ülkenin ekonomik değer kaybetmesine neden oldu. Bu açıdan istikrar da olmadı ekonomi de yoluna girmedi. Yine AKP’li Numan Kurtulmuş’un “tek başına iktidar terörün bitmesini sağlar” demesine karşılık AKP’nin 1 Kasım seçimlerinde iş başına geldiği günden bu zamana kadar terörün değil bitmesi, terörün daha da artığını görmekteyiz ve değişen bir durumun olmadığı yine ortaya çıkmıştır. Patlayan bombalar ve binlerce insanımızın bu terör olaylarında hayatını kaybetmesi siyasal iktidarın temsilcilerinin basiretsizliğinden kaynaklandığı apaçık ortadadır. Tek başına iktidar da olsanız, siyasal basiretsizliğinize çözüm olmuyor, dedi.
Her seçimden önce tek başına iktidar olmanın gerekliliği üzerine konuşan AKP’nin, seçimden önce söyledikleriyle sonraki süreç arasından farklılık olduğunu söyleyen, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, AKP iktidarının Başbakan Yardımcı Numan Kurtulmuş’un “Başkanlık gelirse terör biter” sözlerini Sayın Kurtulmuş; Milleti Terör Sopası Tehdit Ediyor’’ dedi.

 

 

                                  

Başkanlık tartışmalarının Türkiye’nin gündeminde düzgün mecrada ilerlemediğini ifade eden Başkan Korkmaz, Numan Kurtulmuş’un, başkanlık gelirse terör biter, açıklamasının gerçeği yansıtmadığını, Çünkü; Numan Kurtulmuş’un, 1 Kasım seçimleri öncesinde “tek başına iktidar olursak terörün” biteceğini söylediğini ama maalesef o günden bugüne ve önceki yıllarda da tek başına iktidar olmalarına rağmen terörün bitmediğini hatta daha da artı dedi. Bu tür açıklamaların ciddiyetten uzak olduğunu belirtti. Çünkü bu ciddiyetsiz açıklamalar, terörün hâlâ bitmediğini görmeyecek kadar basiretsizliğe sahiptir.

AKP iktidarının, ekonomik politikasından dış politikasına kadar memleket meselelerin birçoğunda söylem tutarsızlığındadır. Örneğin; İstikrar için tek başına iktidar dediler ekonomide dövizin durumu ortada ve ciddi bir istikrarsızlık var ve yine yaklaşık beş yıldır Suriye meselesinde yanlış adımlar atıldığını kendileri şimdi itiraf ediyor. 

Bilhassa Başbakan Yardımcı Numan Kurtulmuş’un “1 Kasım’da tek başına iktidar istikrar getirir” demesine karşılık fakat istikrar gelmedi dövizdeki yükseliş işçi-memur- üretici ve ülkenin ekonomik değer kaybetmesine neden oldu. Bu açıdan istikrar da olmadı ekonomi de yoluna girmedi.

Yine AKP’li Numan Kurtulmuş’un “tek başına iktidar terörün bitmesini sağlar” demesine karşılık AKP’nin 1 Kasım seçimlerinde iş başına geldiği günden bu zamana kadar terörün değil bitmesi, terörün daha da artığını görmekteyiz ve değişen bir durumun olmadığı yine ortaya çıkmıştır.

Patlayan bombalar ve binlerce insanımızın bu terör olaylarında hayatını kaybetmesi siyasal iktidarın temsilcilerinin basiretsizliğinden kaynaklandığı apaçık ortadadır. Tek başına iktidar da olsanız, siyasal basiretsizliğinize çözüm olmuyor, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.