Korkmaz, "Tehditlere boyun eğecek değiliz"

Siyaset 09.10.2019 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korkmaz, "Tehditlere boyun eğecek değiliz"

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, dün gerçekleştirdikleri ilçe yönetim kurulu toplantısında ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkemize karşı kurduğu küstah tehdit cümlelerine karşın "Türkiye bu tarz tehditlere boyun eğecek bir ülke değildir" dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, dün olağan yönetim kurulu toplantısını icra etti. İlçe Başkanı Necati Korkmaz toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Necati Korkmaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın sarf ettiği küstahça cümleler hakkında, "Türkiye bu tarz tehditlere boyun eğecek bir ülke değildir. Türkiye bağımsız bir devlettir ve milli çıkarları doğrultusunda hareket etme hakkına ve kararlılığına sahiptir. İktidar her ortamda Türkiye’nin bağımsızlığını vurgulamak, itibarını korumak mecburiyetindedir. Esas olan ise Türkiye’yi tehdit edilemeyecek bir hale getirmektir. Bu da ancak sanayi ve teknolojik gelişim ile mümkündür" dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, dün gerçekleştirdikleri ilçe yönetim kurulu toplantısında ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkemize karşı kurduğu küstah tehdit cümlelerine karşın "Türkiye bu tarz tehditlere boyun eğecek bir ülke değildir" dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, dün olağan yönetim kurulu toplantısını icra etti. İlçe Başkanı Necati Korkmaz toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Necati Korkmaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın sarf ettiği küstahça cümleler hakkında, "Türkiye bu tarz tehditlere boyun eğecek bir ülke değildir. Türkiye bağımsız bir devlettir ve milli çıkarları doğrultusunda hareket etme hakkına ve kararlılığına sahiptir. İktidar her ortamda Türkiye’nin bağımsızlığını vurgulamak, itibarını korumak mecburiyetindedir. Esas olan ise Türkiye’yi tehdit edilemeyecek bir hale getirmektir. Bu da ancak sanayi ve teknolojik gelişim ile mümkündür" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.