korkunç kazada 15 ölü var

06.07.2015 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

korkunç kazada 15 ölü var

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonete TIR'ın çarpması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı

MANİSA'nın Gölmarmara İlçesi'nde süt tankeri ile tarım işçilerini taşıyan kamyonetin çarpıştığı kazada 15 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Kaza bugün saat 05.30 sıralarında Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Köyü yakınlarında meydana geldi.       Bir süt tankeri ile bağa asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerini taşıdığı belirtilen kamyonet çarpıştı. Tankerin şerit ihlali yapması nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, büyük bölümü kadın olan ve kamyonetin kasasında bulunan tarım işçisi olan 15 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. Tanker şoförünün ise kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi. Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine ambulans ve cenaze araçları sevkedildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. AĞLAYARAK ANLATTI Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, NTV yayınına bağlanarak kazayı anlattı: Öz bağlantı sırasında gözyaşlarını tutamadı:  "Kaza saat 5.30 sıralarında oldu. Çökelek mahallesinden, sahurda kalkarak bağ yaprağı toplamak için yola çıkıyorlar. Açık kasa  kamyonetteler ve karşı taraftan gelen süt kamyonu biçiyor. Galiba kamyonun şoförü uyumuş. 15 kişi o anda ölüyor, 2 yaralı var ve hepsi genç...  "ÖLÜM YOLU" Kaymakam ve belediye başkanı oradaydı, yol tek taraflı olarak trafiğe açıldı. Bu yol dar ve problemlidir. Yıllardır sıkıntı yaşıyoruz ve inşaat halen devam ediyor. Yılan hikayesine döndü bu iş. Devlet büyüklerinden bir an önce bu inşaatın bitirilmesini istiyoruz. 1 yıl içinde 10 - 15 kaza oldu ve 20'nin üzerinde kayıp var. Bu yol ölüm yolu olmuştur..."
Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonete TIR'ın çarpması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı

MANİSA'nın Gölmarmara İlçesi'nde süt tankeri ile tarım işçilerini taşıyan kamyonetin çarpıştığı kazada 15 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
Kaza bugün saat 05.30 sıralarında Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Köyü yakınlarında meydana geldi.

 
 
 

Bir süt tankeri ile bağa asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerini taşıdığı belirtilen kamyonet çarpıştı. Tankerin şerit ihlali yapması nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, büyük bölümü kadın olan ve kamyonetin kasasında bulunan tarım işçisi olan 15 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Tanker şoförünün ise kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi. Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine ambulans ve cenaze araçları sevkedildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AĞLAYARAK ANLATTI
Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, NTV yayınına bağlanarak kazayı anlattı: Öz bağlantı sırasında gözyaşlarını tutamadı:  "Kaza saat 5.30 sıralarında oldu. Çökelek mahallesinden, sahurda kalkarak bağ yaprağı toplamak için yola çıkıyorlar. Açık kasa  kamyonetteler ve karşı taraftan gelen süt kamyonu biçiyor. Galiba kamyonun şoförü uyumuş. 15 kişi o anda ölüyor, 2 yaralı var ve hepsi genç... 

"ÖLÜM YOLU"
Kaymakam ve belediye başkanı oradaydı, yol tek taraflı olarak trafiğe açıldı. Bu yol dar ve problemlidir. Yıllardır sıkıntı yaşıyoruz ve inşaat halen devam ediyor. Yılan hikayesine döndü bu iş. Devlet büyüklerinden bir an önce bu inşaatın bitirilmesini istiyoruz. 1 yıl içinde 10 - 15 kaza oldu ve 20'nin üzerinde kayıp var. Bu yol ölüm yolu olmuştur..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.