Korkunç ölümde ifadeler alındı

Kocaeli 03.01.2016 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Korkunç ölümde ifadeler alındı

Çalıştığı iş yerine mesai için çağırılan ancak personel kapısı kapalı olduğundan sevkiyat kapısından içeri girmek isteyen 24 yaşındaki genç kız, feci şekilde demir ile duvar arasında sıkışarak can verdi. Olayla ilgili 2 güvenlik görevlisi ve iş yeri sahibinin ifadesi alındı.

Kullar mevkii Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ark Pres Emniyet Kemerleri isimli iş yerinde, Cumartesi sabahı korkunç bir olay yaşandı. İzmit İlçesi Tepecik Mahallesi Kemal Öz Sokakta ikamet eden ve kapıcılık yapan Mehmet İle Sevim çiftinin 4 çocuğundan biri olan 24 yaşındaki Muradiye Aktaş,   iş yeri yeni yıl tatilinde olmasına rağmen, aranarak mesaiye çağırılan işçilerden biriydi. Evden alelacele çıkıp arabaya binerek iş yerine geldi. Elinde termos bardağı ve içinde sıcak çayı vardı. İş yerine geldiğinde personel giriş kapısının kapalı olduğu ve çevrede kimsenin olmadığını gördü. Fabrikanın yan tarafında bulunan araç giriş çıkışlarının yapıldığı sevkiyat kapısına yöneldi. İddialara göre; Normalde bu kapıda günün her saatinde bir Güvenlik görevlisi bulunuyordu. Ancak  yine iddialara göre vardiyadan çıkacak güvenlik görevlisi vardiyaya gelecek diğer görevliyi beklemeden kapıdan ayrılmıştı.  Hava çok soğuk olduğundan genç kız bir an önce içeri girmek istedi. İşte ne olduysa o anda oldu.  OLAYLA İLGİLİ İDDİALAR Genç kızın sevkiyat kapısında feci şekilde sıkışarak ölmesine neden olan olayla ilgili farklı iddialar var.  İlk iddiaya göre genç kız kapı ile demir arasından geçmeye çalıştı. Tam bu esnada eli duvarın arkasında bulunan açma ve kapama butonuna takıldı ve genç kız sıkışarak can verdi. Diğer bir iddiaya göre ise Muradiye Aktaş soğukta daha fazla beklememek için sevkiyat kapısının demir korkuluğunun arasına girerek kapıyı geçecek kadar açmak amacı ile butona dokundu. Kapı hızla gelirken ayağı kaydı ve kendini geri çekemeyince arada sıkışarak can verdi. Bir diğer iddiaya göre ise Muradiye Aktaş kapı butonuna bastı. Ancak buzlanma nedeniyle takılı kalan kapı bir anda açıldı ve feci olay yaşandı.  SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Genç kızın cenazesi ailesi tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi olan Bartın’a götürüldü.  Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu.  Ayrıca vardiyadan çıkan ve vardiyaya gelen güvenlik görevlileri ile iş yeri sahibinin olayla ilgili ifadeleri alındı. Savcı polis ifadeleri aldıktan sonra evrakları istedi.  İfadeleri alınan güvenlik görevlileri ile iş yeri sahibi serbest bırakıldı. Olayla ilgili Soruşturma Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülürken,    soruşturma sonunda ihmal varsa ilgililer hakkında dava açılacak. Öte yandan olayla ilgili acılı Aktaş ailesi herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak cenaze işlemleri sonrasında olayla ilgili dava açmalarının beklenildiği öğrenildi.
Çalıştığı iş yerine mesai için çağırılan ancak personel kapısı kapalı olduğundan sevkiyat kapısından içeri girmek isteyen 24 yaşındaki genç kız, feci şekilde demir ile duvar arasında sıkışarak can verdi. Olayla ilgili 2 güvenlik görevlisi ve iş yeri sahibinin ifadesi alındı.

Kullar mevkii Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ark Pres Emniyet Kemerleri isimli iş yerinde, Cumartesi sabahı korkunç bir olay yaşandı. İzmit İlçesi Tepecik Mahallesi Kemal Öz Sokakta ikamet eden ve kapıcılık yapan Mehmet İle Sevim çiftinin 4 çocuğundan biri olan 24 yaşındaki Muradiye Aktaş,   iş yeri yeni yıl tatilinde olmasına rağmen, aranarak mesaiye çağırılan işçilerden biriydi. Evden alelacele çıkıp arabaya binerek iş yerine geldi. Elinde termos bardağı ve içinde sıcak çayı vardı. İş yerine geldiğinde personel giriş kapısının kapalı olduğu ve çevrede kimsenin olmadığını gördü. Fabrikanın yan tarafında bulunan araç giriş çıkışlarının yapıldığı sevkiyat kapısına yöneldi. İddialara göre; Normalde bu kapıda günün her saatinde bir Güvenlik görevlisi bulunuyordu. Ancak  yine iddialara göre vardiyadan çıkacak güvenlik görevlisi vardiyaya gelecek diğer görevliyi beklemeden kapıdan ayrılmıştı.  Hava çok soğuk olduğundan genç kız bir an önce içeri girmek istedi. İşte ne olduysa o anda oldu.
 OLAYLA İLGİLİ İDDİALAR
Genç kızın sevkiyat kapısında feci şekilde sıkışarak ölmesine neden olan olayla ilgili farklı iddialar var.  İlk iddiaya göre genç kız kapı ile demir arasından geçmeye çalıştı. Tam bu esnada eli duvarın arkasında bulunan açma ve kapama butonuna takıldı ve genç kız sıkışarak can verdi. Diğer bir iddiaya göre ise Muradiye Aktaş soğukta daha fazla beklememek için sevkiyat kapısının demir korkuluğunun arasına girerek kapıyı geçecek kadar açmak amacı ile butona dokundu. Kapı hızla gelirken ayağı kaydı ve kendini geri çekemeyince arada sıkışarak can verdi. Bir diğer iddiaya göre ise Muradiye Aktaş kapı butonuna bastı. Ancak buzlanma nedeniyle takılı kalan kapı bir anda açıldı ve feci olay yaşandı.
 SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Genç kızın cenazesi ailesi tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi olan Bartın’a götürüldü.  Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu.  Ayrıca vardiyadan çıkan ve vardiyaya gelen güvenlik görevlileri ile iş yeri sahibinin olayla ilgili ifadeleri alındı. Savcı polis ifadeleri aldıktan sonra evrakları istedi.  İfadeleri alınan güvenlik görevlileri ile iş yeri sahibi serbest bırakıldı. Olayla ilgili Soruşturma Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülürken,    soruşturma sonunda ihmal varsa ilgililer hakkında dava açılacak. Öte yandan olayla ilgili acılı Aktaş ailesi herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak cenaze işlemleri sonrasında olayla ilgili dava açmalarının beklenildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.