Korona Bıyık’ı durdurmuyor

Darıca 04.05.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korona Bıyık’ı durdurmuyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Ramazan’da dur durak bilmeden vatandaşları yalnız bırakmıyor. Covid-19 önlemleri kapsamında iptal edilen mahalle iftarları Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı durdurmadı. İftar öncesi Darıcalıları ziyaret eden Başkan Bıyık, vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Bıyık son olarak dün Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde Darıcalıları ziyaret etti. vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Bıyık, sorunların çözümü ilgili birimlere talimat verdi. Mahalle sakinlerinden olan Darıca’lı Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu’nun babasını da ziyaret edip hayır duasını almayı ihmal etmeyen Bıyık, “Adını Darıca Millet Bahçesine verdiğimiz Darıca’lı Şehidimiz Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu’nun bizlere emaneti olan babasını ziyaret ederek hasret giderdik” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Ramazan’da dur durak bilmeden vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Covid-19 önlemleri kapsamında iptal edilen mahalle iftarları Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı durdurmadı. İftar öncesi Darıcalıları ziyaret eden Başkan Bıyık, vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Bıyık son olarak dün Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde Darıcalıları ziyaret etti. vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Bıyık, sorunların çözümü ilgili birimlere talimat verdi. Mahalle sakinlerinden olan Darıca’lı Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu’nun babasını da ziyaret edip hayır duasını almayı ihmal etmeyen Bıyık, “Adını Darıca Millet Bahçesine verdiğimiz Darıca’lı Şehidimiz Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu’nun bizlere emaneti olan babasını ziyaret ederek hasret giderdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.