19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Korona’nın mağduru biziz”

Spor 08.05.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Korona’nın mağduru biziz”

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Darıca’ya gelerek liglerin başlama akıbetini kulüp tesislerinden takip eden ve tüm olasılıkları masaya yatırarak planlamalarını yapan deneyimli teknik adam, sürece dair açıklamalar yaptı. SAĞLIKTAN ÖNEMLİ DEĞİL Liglerin başlama kararı verilmesiyle ilgili konuşan Dervent, “İnsani yönüm ağır bastığında ‘hayatta hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil’ düşüncesi ön plana çıkıyor. Ligleri oynatma kararı alınması, gerçekten de çok zor bir karar. Biz alınan karara mecburen uymakla yükümlüyüz. En kısa sürede en iyi şekilde hazırlanarak, en iyi mücadelemizi ortaya koyarak Darıca G.B’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. KİMSE FUTBOL TOPUNDAN BU KADAR UZAK KALMADI Liglere verilen uzun aranın ardından sahalara dönüş sürecinin fiziksel ve psikolojik yönlerini değerlendiren Dervent, “Kalan haftalar, ligin 3.devresi gibi olacak. Kestirmesi güç olan zorluk ya da olumlu yönler yaşayabiliriz. Eminim ki hiçbir futbolcu, futbol topundan bu kadar uzak kaldığı bir dönem yaşamadı. Evde kalmanın avantajlarından biri, bireysel yapılan kuvvet antrenmanları. Bu yüzden oyuncuların lokal kas seviyelerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman sonra bir arada çalışmanın da oyuncularımız üzerinde psikolojik olarak olumlu etki yapabileceği kanısındayım” şeklinde konuştu. KORONA’NIN MAĞDURLARINDAN BİRİYİZ Koronavirüs salgını sürecinin en çok mağdur olduğu takımların başında Darıca G.B’nin olduğunu savunan Dervent, takımın çıkış trendi yakaladığı bir dönemde liglere ara verilmesinin kendileri adına talihsizlik olduğunu belirtti. Dervent, “Altındağ maçıyla başlayan olumlu saha sonuçlarının ardından, galibiyet için savaşan, taraftarlarıyla bütünleşen, istediklerini yapan bir takım hüviyetine kavuşmuşken liglerin önce seyircisiz oynanması, ardından askıya alınması bizi mağdur etti. Somaspor maçını taraftarlarımızla oynasaydık farklı bir sonuç ortaya çıkacağına eminim. O dönem seyircisiz oynamaya hazır değildik, ama artık her şeye hazırız. Sahaya çıkıp her şeyimizi ortaya koyacağız”  ifadelerini kullandı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Darıca’ya gelerek liglerin başlama akıbetini kulüp tesislerinden takip eden ve tüm olasılıkları masaya yatırarak planlamalarını yapan deneyimli teknik adam, sürece dair açıklamalar yaptı.

SAĞLIKTAN ÖNEMLİ DEĞİL

Liglerin başlama kararı verilmesiyle ilgili konuşan Dervent, “İnsani yönüm ağır bastığında ‘hayatta hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil’ düşüncesi ön plana çıkıyor. Ligleri oynatma kararı alınması, gerçekten de çok zor bir karar. Biz alınan karara mecburen uymakla yükümlüyüz. En kısa sürede en iyi şekilde hazırlanarak, en iyi mücadelemizi ortaya koyarak Darıca G.B’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

KİMSE FUTBOL TOPUNDAN BU KADAR UZAK KALMADI

Liglere verilen uzun aranın ardından sahalara dönüş sürecinin fiziksel ve psikolojik yönlerini değerlendiren Dervent, “Kalan haftalar, ligin 3.devresi gibi olacak. Kestirmesi güç olan zorluk ya da olumlu yönler yaşayabiliriz. Eminim ki hiçbir futbolcu, futbol topundan bu kadar uzak kaldığı bir dönem yaşamadı. Evde kalmanın avantajlarından biri, bireysel yapılan kuvvet antrenmanları. Bu yüzden oyuncuların lokal kas seviyelerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman sonra bir arada çalışmanın da oyuncularımız üzerinde psikolojik olarak olumlu etki yapabileceği kanısındayım” şeklinde konuştu.

KORONA’NIN MAĞDURLARINDAN BİRİYİZ

Koronavirüs salgını sürecinin en çok mağdur olduğu takımların başında Darıca G.B’nin olduğunu savunan Dervent, takımın çıkış trendi yakaladığı bir dönemde liglere ara verilmesinin kendileri adına talihsizlik olduğunu belirtti. Dervent, “Altındağ maçıyla başlayan olumlu saha sonuçlarının ardından, galibiyet için savaşan, taraftarlarıyla bütünleşen, istediklerini yapan bir takım hüviyetine kavuşmuşken liglerin önce seyircisiz oynanması, ardından askıya alınması bizi mağdur etti. Somaspor maçını taraftarlarımızla oynasaydık farklı bir sonuç ortaya çıkacağına eminim. O dönem seyircisiz oynamaya hazır değildik, ama artık her şeye hazırız. Sahaya çıkıp her şeyimizi ortaya koyacağız”  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.