Koronavirüs sevgi bağlarına engel değil!

Gebze 24.04.2020 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Koronavirüs sevgi bağlarına engel değil!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, Corona Virüs salgını dönemi boyunca her ne kadar dernek binasında etkinlik yapamasalar da dernek üyeleri olarak sürekli olarak irtibat halinde olduklarını ve hiçbir zaman kopmadıklarını, asla kopmayacaklarını ifade etti. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Çınar, “Corona Virüs salgını dönemi boyunca her ne kadar dernek binasında etkinlik yapamasak da dernek olarak hiçbir zaman kopmadık. Sevgiyle ve saygıyla bağlarımızı güçlü tutmaya devam ettik. Birbirimizi aradık, destek olmaya ve moral vermeye çalıştık” ifadesini kullandı. Çınar, “Aramızdaki sevgi bağları o kadar güçlü ki hiçbir zaman bozulmayacak” dedi.  YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ ÇYDD Gebze Başkanı Nurcan Çınar, “maddi manevi olarak üyelerimizin yanındayız. İhtiyaç sahipleriyle her zaman iletişime geçerek elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu günlerin sevgiyle sona ereceğine inanıyorum. İnşallah aynı duygularla dernek olarak yolumuza devam edecek, bu günleri el ele aşacağız. Yaşlı üyelerimizi sürekli arıyor, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz, olması durumunda hemen çözmeye çalışıyoruz, ÇYDD güçlü bir aile” ifadesini kullandı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, Corona Virüs salgını dönemi boyunca her ne kadar dernek binasında etkinlik yapamasalar da dernek üyeleri olarak sürekli olarak irtibat halinde olduklarını ve hiçbir zaman kopmadıklarını, asla kopmayacaklarını ifade etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Çınar, “Corona Virüs salgını dönemi boyunca her ne kadar dernek binasında etkinlik yapamasak da dernek olarak hiçbir zaman kopmadık. Sevgiyle ve saygıyla bağlarımızı güçlü tutmaya devam ettik. Birbirimizi aradık, destek olmaya ve moral vermeye çalıştık” ifadesini kullandı. Çınar, “Aramızdaki sevgi bağları o kadar güçlü ki hiçbir zaman bozulmayacak” dedi. 

YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ

ÇYDD Gebze Başkanı Nurcan Çınar, “maddi manevi olarak üyelerimizin yanındayız. İhtiyaç sahipleriyle her zaman iletişime geçerek elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu günlerin sevgiyle sona ereceğine inanıyorum. İnşallah aynı duygularla dernek olarak yolumuza devam edecek, bu günleri el ele aşacağız. Yaşlı üyelerimizi sürekli arıyor, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz, olması durumunda hemen çözmeye çalışıyoruz, ÇYDD güçlü bir aile” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.