Koronavirüs yaşamı durdurdu!

Gebze 16.03.2020 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Koronavirüs yaşamı durdurdu!

GEBZE BÖLGESİ’NDE ETKİNLİKLERE KORONAVİRÜS AYARI

Ülkemizde de görülen korona virüs vakaları sonrasında hem bölgemizde hem de ülke genelinde siyasi partilerin, ticaret odasının, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının program ve etkinlikleri ileri bir tarihe ertelenirken önlemler kapsamında siyaset, eğitim, kültür programları teker teker iptal oldu. PROGRAMLAR BAŞKA ZAMANA ERTELENDİ Ülkemiz genelinde görülen Koronavirüs vakaları sonrasında Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı tedbir açıklamaları sonrasında hem bölgemizde hem de ülke genelinde siyasi partilerin, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının program ve etkinlikleri ileri bir tarihe ertelenirken önlemler kapsamında siyaset, eğitim, kültür programları da bir başka zamana ertelendi. Gebze’de son olarak Saadet Partisi il kongresi ve divan toplantısının ardından AK gençlerin vefa programı da ertelendi.   TOPYEKÜN TEDBİR SEFERBERLİĞİ Kültür-Sanat programlarının Nisan ayı sonuna kadar ertelendiği bölgemizde, eğitim, ekonomi ve diğer toplantılar da ertelendi. Spor karşılaşmalar şimdilik her ne kadar seyircisiz oynansa da tamamen ertelenmesi güçlü ihtimal. Gebze Ticaret Odası, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yapmaları planlanan çalışmalar şimdilik askıya alınırken Koronavirüs tedbirleri kapsamında hem ülke hem de bölgemizde bir anlamda hayat geçici olarak ertelenmiş durumda.
GEBZE BÖLGESİ’NDE ETKİNLİKLERE KORONAVİRÜS AYARI

Ülkemizde de görülen korona virüs vakaları sonrasında hem bölgemizde hem de ülke genelinde siyasi partilerin, ticaret odasının, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının program ve etkinlikleri ileri bir tarihe ertelenirken önlemler kapsamında siyaset, eğitim, kültür programları teker teker iptal oldu.

PROGRAMLAR BAŞKA ZAMANA ERTELENDİ

Ülkemiz genelinde görülen Koronavirüs vakaları sonrasında Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı tedbir açıklamaları sonrasında hem bölgemizde hem de ülke genelinde siyasi partilerin, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının program ve etkinlikleri ileri bir tarihe ertelenirken önlemler kapsamında siyaset, eğitim, kültür programları da bir başka zamana ertelendi. Gebze’de son olarak Saadet Partisi il kongresi ve divan toplantısının ardından AK gençlerin vefa programı da ertelendi.  

TOPYEKÜN TEDBİR SEFERBERLİĞİ

Kültür-Sanat programlarının Nisan ayı sonuna kadar ertelendiği bölgemizde, eğitim, ekonomi ve diğer toplantılar da ertelendi. Spor karşılaşmalar şimdilik her ne kadar seyircisiz oynansa da tamamen ertelenmesi güçlü ihtimal. Gebze Ticaret Odası, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yapmaları planlanan çalışmalar şimdilik askıya alınırken Koronavirüs tedbirleri kapsamında hem ülke hem de bölgemizde bir anlamda hayat geçici olarak ertelenmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.