Korucuya ve polise yeni zam müjdesi

08.10.2015 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Korucuya ve polise yeni zam müjdesi

Polise yeni gösterge

İçişleri Bakanı Selami Altınok, polis ve koruculara seçim sonrası için müjde verdi. 5 bin yeni geçici köy korucusu alınacağını açıklayan Bakan Altınok, korucuların hem sosyal haklarını hem ücretlerini iyileştireceklerini, aynı şekilde polislerin de ek göstergelerinin yükseltileceğini ve maaşlarının iyileştirileceğini söyledi. Altınok, geçici köy korucularına 50 bin kadro tahsis edildiğini belirterek, şu anda fiilen 45 bin kişinin çalıştığını, emeklilik veya başka sebeplerle boşalan 5 bin kadroya alım yapılması için ilana çıktıklarını ifade etti. Korucuların sosyal hakları ve maaşlarında düzenlemeler yapılacağına değinen Altınok, Başbakan Davutoğlu'nun bu konuda özel talimatı bulunduğunu söyledi. Geçici korucuların yanı sıra ücret almayan yaklaşık 20 bin gönüllü korucu bulunduğunu aktaran Altınok, seçimlerin ardından gönüllülere yönelik düzenlemeler yapılacağını da vurguladı. Altınok, yine Başbakan'ın talimatıyla polislerin özlük haklarında düzenleme yapılacağını, bu kapsamda ek göstergelerinin yükseltileceğini belirtti. KAYNAK: TAKVİM
Polise yeni gösterge

İçişleri Bakanı Selami Altınok, polis ve koruculara seçim sonrası için müjde verdi. 5 bin yeni geçici köy korucusu alınacağını açıklayan Bakan Altınok, korucuların hem sosyal haklarını hem ücretlerini iyileştireceklerini, aynı şekilde polislerin de ek göstergelerinin yükseltileceğini ve maaşlarının iyileştirileceğini söyledi. Altınok, geçici köy korucularına 50 bin kadro tahsis edildiğini belirterek, şu anda fiilen 45 bin kişinin çalıştığını, emeklilik veya başka sebeplerle boşalan 5 bin kadroya alım yapılması için ilana çıktıklarını ifade etti. Korucuların sosyal hakları ve maaşlarında düzenlemeler yapılacağına değinen Altınok, Başbakan Davutoğlu'nun bu konuda özel talimatı bulunduğunu söyledi. Geçici korucuların yanı sıra ücret almayan yaklaşık 20 bin gönüllü korucu bulunduğunu aktaran Altınok, seçimlerin ardından gönüllülere yönelik düzenlemeler yapılacağını da vurguladı. Altınok, yine Başbakan'ın talimatıyla polislerin özlük haklarında düzenleme yapılacağını, bu kapsamda ek göstergelerinin yükseltileceğini belirtti.

KAYNAK: TAKVİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.