19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“KORUYUCU AİLELER ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR”

Kocaeli 05.06.2018 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“KORUYUCU AİLELER ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği tarafından düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocukları ile bir araya geldi.

 Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği Genel Başkanı Pelin Ekşi, Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği Kocaeli Şube Başkanı Feyza Muti, koruyucu aileler ve çocukları katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü’nün konuşmalarının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Bu iftar programında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda koruyucu aileler ile düzenlenen bu program oldukça önemli ve anlamlı. Çeşitli nedenlerle ailelerinden uzak yaşamak zorunda kalan çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın İl Müdürlükleri tarafından devletin ilgili kurumlarına yerleştirilerek yetiştirilmeleri sağlanıyor. Bunların her birinin ihtiyacı devlet tarafından karşılanıyor ve karşılanmaya da devam edilecek. Onlara ne kadar iyi imkanlar sunarsak sunalım onların ihtiyaç duyduğu aile ortamında büyümeleridir. Çocuğun aile ortamında büyütülmesinde koruyucu aileler çok önemli katkılar sunuyor. Her çocuğumuzun aile ortamında büyümesi, onların sağlıklı bir şekilde gelişmeleri ve topluma kazandırılmaları anlamında koruyucu aileler önemli katkı sağlıyor. Bu anlamda koruyucu ailelerimizi tebrik ediyorum. Bütün koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. Şahsım ve devletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün kurumlarında olan çocuklarımızın koruyucu aileler tarafından yetiştirilmesi bizim en büyük hedeflerimizdendir. Bu noktada Kocaeli olarak çok büyük mesafeler aldık.” diyen Kocaeli Valisi iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği Genel Başkanı Pelin Ekşi, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler. Akçakoca Camii İmam Hatibi Sıddık Bektaş’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Mahmut Şahin’in okuduğu dualarla iftar yemeğine geçildi. Yenilen iftar yemeğinin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri programa katılan koruyucu aileler ve çocukları ile yakından ilgilendiler.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği tarafından düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocukları ile bir araya geldi.

 Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği Genel Başkanı Pelin Ekşi, Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği Kocaeli Şube Başkanı Feyza Muti, koruyucu aileler ve çocukları katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü’nün konuşmalarının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Bu iftar programında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda koruyucu aileler ile düzenlenen bu program oldukça önemli ve anlamlı. Çeşitli nedenlerle ailelerinden uzak yaşamak zorunda kalan çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın İl Müdürlükleri tarafından devletin ilgili kurumlarına yerleştirilerek yetiştirilmeleri sağlanıyor. Bunların her birinin ihtiyacı devlet tarafından karşılanıyor ve karşılanmaya da devam edilecek. Onlara ne kadar iyi imkanlar sunarsak sunalım onların ihtiyaç duyduğu aile ortamında büyümeleridir. Çocuğun aile ortamında büyütülmesinde koruyucu aileler çok önemli katkılar sunuyor. Her çocuğumuzun aile ortamında büyümesi, onların sağlıklı bir şekilde gelişmeleri ve topluma kazandırılmaları anlamında koruyucu aileler önemli katkı sağlıyor. Bu anlamda koruyucu ailelerimizi tebrik ediyorum. Bütün koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. Şahsım ve devletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün kurumlarında olan çocuklarımızın koruyucu aileler tarafından yetiştirilmesi bizim en büyük hedeflerimizdendir. Bu noktada Kocaeli olarak çok büyük mesafeler aldık.” diyen Kocaeli Valisi iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği Genel Başkanı Pelin Ekşi, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Akçakoca Camii İmam Hatibi Sıddık Bektaş’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Mahmut Şahin’in okuduğu dualarla iftar yemeğine geçildi.

Yenilen iftar yemeğinin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri programa katılan koruyucu aileler ve çocukları ile yakından ilgilendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.