Köseler Mahallesi İftar sofrasında buluştu!

Dilovası 08.06.2018 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köseler Mahallesi İftar sofrasında buluştu!

Dilovası Belediyesi'nin mahallelerde sürdürdüğü geleneksel iftar sofralarının bir yenisi Köseler Mahallesi'nde çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Köseler Mahallesi meydanında düzenlenen iftar sofrasına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, AK Parti İl yöneticisi Fazıl Korkmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, mahalle muhtarı ve çok sayıda Köseler Mahallesi sakini katıldı. BAŞKAN TOLTAR, TEK TEK MASALARI GEZDİ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, iftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, Ramazanlarını tebrik etti. Başkan Toltar, misafirleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. İnşallah bu ramazan ayında yapılan dualar ile Müslüman coğrafyasında akan kanlar son bulur."dedi. BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, " Bu sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz güçleniyor, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Ne kadar şükretsek az. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Ülke olarak birlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yarınlarımıza daha güçlü girmek ve birliğimize kastedenlere cevap vermek için 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde bir kez daha destek vermenizi bekliyoruz. MAZLUMLARIN UMUDU, ZALİMLERİN DÜŞMANI 16 Yılda sadece ülkemizde değil tüm dünyada mazlumların umudu, zalimlerin düşmanı olan Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkma zamanıdır. Yine kirli eller ülkemiz üzerinde, büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu tıkamak için içerdeki işbirlikçileri ile oyunlar oynamaktadırlar. Bunlara gereken cevabı halkımız inşallah bir kez daha 24 Haziran'da sandıkta verecektir. Yeni Türkiye'de istikrarın devamı için Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır. Güçlü Türkiye ile birlikte Güçlü Kocaeli ve Güçlü Dilovası ile hizmetlerine devam edecektir."dedi.
Dilovası Belediyesi'nin mahallelerde sürdürdüğü geleneksel iftar sofralarının bir yenisi Köseler Mahallesi'nde çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Köseler Mahallesi meydanında düzenlenen iftar sofrasına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, AK Parti İl yöneticisi Fazıl Korkmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, mahalle muhtarı ve çok sayıda Köseler Mahallesi sakini katıldı.

BAŞKAN TOLTAR, TEK TEK MASALARI GEZDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, iftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, Ramazanlarını tebrik etti. Başkan Toltar, misafirleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. İnşallah bu ramazan ayında yapılan dualar ile Müslüman coğrafyasında akan kanlar son bulur."dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, " Bu sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz güçleniyor, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Ne kadar şükretsek az. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Ülke olarak birlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yarınlarımıza daha güçlü girmek ve birliğimize kastedenlere cevap vermek için 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde bir kez daha destek vermenizi bekliyoruz.

MAZLUMLARIN UMUDU, ZALİMLERİN DÜŞMANI

16 Yılda sadece ülkemizde değil tüm dünyada mazlumların umudu, zalimlerin düşmanı olan Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkma zamanıdır. Yine kirli eller ülkemiz üzerinde, büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu tıkamak için içerdeki işbirlikçileri ile oyunlar oynamaktadırlar. Bunlara gereken cevabı halkımız inşallah bir kez daha 24 Haziran'da sandıkta verecektir. Yeni Türkiye'de istikrarın devamı için Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır. Güçlü Türkiye ile birlikte Güçlü Kocaeli ve Güçlü Dilovası ile hizmetlerine devam edecektir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.