19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOSGEB’DE PROJE ZAMANI

Gebze 16.11.2015 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOSGEB’DE PROJE ZAMANI

KOSGEB’den Kurumsallaşmak ve Markalaşmak isteyen KOBİ’lere 150.000 TL. Destek.

KOSGEB’den Kurumsallaşmak ve Markalaşmak isteyen KOBİ’lere 150.000 TL. Destek. KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı kapsamında 19 Ekim 2015-30 Kasım 2015 tarihleri arasında "KOBİ'lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi ve KOBİ'lerde Markalaşmaya Geçiş" konu başlıklarında Proje Teklif Çağrısına çıkıldı. Daha önceki çağrıda Türkiye genelinde toplam 899 adet projenin 45 Milyon TL’lik bütçe ile KOSGEB tarafından desteklenmesine karar verilmişti. Yeni çağrı ile KOSGEB, rekabet güçlerini artırmak isteyen KOBİ’lere 55 Milyon TL’lik bir destek sağlanması öngörülmüş olup işletme başına 150.000 TL’ye kadar destek verilecektir. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Ertuğrul ÇETİNKAYA: “KOBİ’lerin ekonomideki etkinliklerinin attırılabilmesi ve uzun ömürlü olabilmeleri için rekabet güçlerini yükseltmeleri büyük önem arz etmektedir. Günümüzde yaşanan hızlı değişimler ve yeni gelişmeler KOBİ’lerin fiyat düşürme ve kalite artırma gibi klasik rekabet araçlarıyla rekabet edebilmelerini zorlaştırmaktadır. Bu durum işletmelerin rekabet güçlerini ve pazar paylarını arttırabilmesi için kurumsallaşmayı, marka yaratmayı, teknoloji ve yenilikçiliği gündemlerine almalarına sebep olmakta ve işletmeleri kurumsallaşma, markalaşma ve ar-ge faaliyetlerine daha fazla yatırım yapmaya zorlamaktadır. Bu kapsamda, işletmelerin kurumsallaşmalarında ve marka yaratma hedeflerinde doğru stratejilere ihtiyaç duydukları gerçeğinden hareketle, "KOBİ'lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi ve KOBİ'lerde Markalaşmaya Geçiş" konu başlıklarında hedef kitlemizden gelen yoğun talep ve işletmelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, yeni proje teklif çağrısına çıkıldı. KOSGEB Kocaeli OSB Müdürlüğü olarak bölgemizdeki KOBİ’leri, KOBİ Proje Destek Programına başvuru yapmaya davet ediyoruz. İşletmelerimizin ihtiyacı ve talebi doğrultusunda, proje hazırlama süreciyle ilgili KOSGEB Kocaeli OSB Müdürlüğünde bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. İşletme temsilcileri aşağıda belirtilen tarihler içerisinden istedikleri bilgilendirme toplantısına katılabilecekleridir. Bilgilendirme Toplantı Tarihleri: 16.11.2015 Pazartesi 14:00 18.11.2015 Çarşamba 14:00 20.11.2015 Cuma 14:00
KOSGEB’den Kurumsallaşmak ve Markalaşmak isteyen KOBİ’lere 150.000 TL. Destek.

KOSGEB’den Kurumsallaşmak ve Markalaşmak isteyen KOBİ’lere 150.000 TL. Destek. KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı kapsamında 19 Ekim 2015-30 Kasım 2015 tarihleri arasında "KOBİ'lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi ve KOBİ'lerde Markalaşmaya Geçiş" konu başlıklarında Proje Teklif Çağrısına çıkıldı. Daha önceki çağrıda Türkiye genelinde toplam 899 adet projenin 45 Milyon TL’lik bütçe ile KOSGEB tarafından desteklenmesine karar verilmişti. Yeni çağrı ile KOSGEB, rekabet güçlerini artırmak isteyen KOBİ’lere 55 Milyon TL’lik bir destek sağlanması öngörülmüş olup işletme başına 150.000 TL’ye kadar destek verilecektir.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Ertuğrul ÇETİNKAYA: “KOBİ’lerin ekonomideki etkinliklerinin attırılabilmesi ve uzun ömürlü olabilmeleri için rekabet güçlerini yükseltmeleri büyük önem arz etmektedir. Günümüzde yaşanan hızlı değişimler ve yeni gelişmeler KOBİ’lerin fiyat düşürme ve kalite artırma gibi klasik rekabet araçlarıyla rekabet edebilmelerini zorlaştırmaktadır. Bu durum işletmelerin rekabet güçlerini ve pazar paylarını arttırabilmesi için kurumsallaşmayı, marka yaratmayı, teknoloji ve yenilikçiliği gündemlerine almalarına sebep olmakta ve işletmeleri kurumsallaşma, markalaşma ve ar-ge faaliyetlerine daha fazla yatırım yapmaya zorlamaktadır. Bu kapsamda, işletmelerin kurumsallaşmalarında ve marka yaratma hedeflerinde doğru stratejilere ihtiyaç duydukları gerçeğinden hareketle,

"KOBİ'lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi ve KOBİ'lerde Markalaşmaya Geçiş" konu başlıklarında hedef kitlemizden gelen yoğun talep ve işletmelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, yeni proje teklif çağrısına çıkıldı. KOSGEB Kocaeli OSB Müdürlüğü olarak bölgemizdeki KOBİ’leri, KOBİ Proje Destek Programına başvuru yapmaya davet ediyoruz.

İşletmelerimizin ihtiyacı ve talebi doğrultusunda, proje hazırlama süreciyle ilgili KOSGEB Kocaeli OSB Müdürlüğünde bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. İşletme temsilcileri aşağıda belirtilen tarihler içerisinden istedikleri bilgilendirme toplantısına katılabilecekleridir.

Bilgilendirme Toplantı Tarihleri:

16.11.2015 Pazartesi 14:00

18.11.2015 Çarşamba 14:00

20.11.2015 Cuma 14:00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.