19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOSGEB’den GTO'ya birincilik ödülü!

Gebze 10.10.2020 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KOSGEB’den GTO'ya birincilik ödülü!

Girişimcilik eğitimlerinin değişilmez 1 numarası Gebze Ticaret Odası, çalışmalarının karşılığını alarak, KOSGEB Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt tarafından başarılı eğitim faaliyetlerinden ödüllendirildi. KOSGEB Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt GTO’ya yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Girişimcilik Eğitimlerinde 365 Oda/Borsa arasında Türkiye birincisi olan GTO’da Nail Çiler ile birlikte kalkınma ve büyümenin temelini oluşturan girişimcilik kavramı üzerine fikir alışverişinde bulunan Uzkurt, tebriklerini iletirken, GTO Başkanı Nail Çiler de inovasyon çalışması hakkında bilgi verdi. Başkan Çiler, “Girişimcilik Eğitimlerinde 365 Oda/Borsa arasında Türkiye birincisi olduk. KOSGEB Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedeflediğimiz İnovasyon Akademimizi, Akıllı Oda sistemimizi ve projelerimizi tanıttık. Genel Müdürümüze iş insanlarımız ile fikrini ticarileştirmek isteyen girişimcilerimize sağladıkları tüm destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Girişimcilik eğitimlerinin değişilmez 1 numarası Gebze Ticaret Odası, çalışmalarının karşılığını alarak, KOSGEB Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt tarafından başarılı eğitim faaliyetlerinden ödüllendirildi.

KOSGEB Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt GTO’ya yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Girişimcilik Eğitimlerinde 365 Oda/Borsa arasında Türkiye birincisi olan GTO’da Nail Çiler ile birlikte kalkınma ve büyümenin temelini oluşturan girişimcilik kavramı üzerine fikir alışverişinde bulunan Uzkurt, tebriklerini iletirken, GTO Başkanı Nail Çiler de inovasyon çalışması hakkında bilgi verdi. Başkan Çiler, “Girişimcilik Eğitimlerinde 365 Oda/Borsa arasında Türkiye birincisi olduk. KOSGEB Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedeflediğimiz İnovasyon Akademimizi, Akıllı Oda sistemimizi ve projelerimizi tanıttık. Genel Müdürümüze iş insanlarımız ile fikrini ticarileştirmek isteyen girişimcilerimize sağladıkları tüm destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.