19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOSKEM yeni sezonu 11 Haziran’da açacak

Kocaeli 21.03.2016 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOSKEM yeni sezonu 11 Haziran’da açacak

KOSKEM, 2016 yılı yaz deniz sezonu için kurum ve STK’larla toplantı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM), 2016 yılı yaz deniz sezonu için toplantı yaptı. Kocaeli İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda yeni sezonda yapılacak çalışmalar ele alındı. Sivil Toplum Kuruluşlarının istek, görüş ve önerileri değerlendirildi.   8 BÖLGEDE HAFTANIN 7 GÜNÜ Toplantıya İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, kurum ve STK temsilcileri katıldı. 11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak yeni sezon, 18 Eylül 2016 Pazar günü saat 18.00’de bitecek. Sezon boyunca Kocaeli’nin 8 sahil bölgesinde haftanın yedi günü cankurtaranlık hizmeti verilecek.   HAVUZDA SIKI EĞİTİM Toplantıda Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın hangi bölgelerde görev alacağı ve katılımcı sayılarının belirlenmesi konusu görüşüldü. Sezonda görev alacak cankurtaranlar, ilk olarak hazırlıklara havuz çalışmalarıyla başlayacak. Cankurtaranlar boğulma vakalarında iyi performans sergilemeleri için sıkı eğitimden geçirilecek.   KONDİSYON VE KURTARMA TEKNİKLERİ Cankurtaranlar İzmit, Gebze, Körfez ve Gölcük’te bulunan yüzme havuzlarında kondisyon ve kurtarma tekniklerini öğrenecek. Eğitim sonunda cankurtaran belgelerini alacak. Cankurtaran eğitimlerinin sonunda tüm katılımcılarla birlikte ortak kurtarma tatbikatı yapılacak.
KOSKEM, 2016 yılı yaz deniz sezonu için kurum ve STK’larla toplantı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM), 2016 yılı yaz deniz sezonu için toplantı yaptı. Kocaeli İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda yeni sezonda yapılacak çalışmalar ele alındı. Sivil Toplum Kuruluşlarının istek, görüş ve önerileri değerlendirildi.

 

8 BÖLGEDE HAFTANIN 7 GÜNÜ

Toplantıya İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, kurum ve STK temsilcileri katıldı. 11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak yeni sezon, 18 Eylül 2016 Pazar günü saat 18.00’de bitecek. Sezon boyunca Kocaeli’nin 8 sahil bölgesinde haftanın yedi günü cankurtaranlık hizmeti verilecek.

 

HAVUZDA SIKI EĞİTİM

Toplantıda Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın hangi bölgelerde görev alacağı ve katılımcı sayılarının belirlenmesi konusu görüşüldü. Sezonda görev alacak cankurtaranlar, ilk olarak hazırlıklara havuz çalışmalarıyla başlayacak. Cankurtaranlar boğulma vakalarında iyi performans sergilemeleri için sıkı eğitimden geçirilecek.

 

KONDİSYON VE KURTARMA TEKNİKLERİ

Cankurtaranlar İzmit, Gebze, Körfez ve Gölcük’te bulunan yüzme havuzlarında kondisyon ve kurtarma tekniklerini öğrenecek. Eğitim sonunda cankurtaran belgelerini alacak. Cankurtaran eğitimlerinin sonunda tüm katılımcılarla birlikte ortak kurtarma tatbikatı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.