Köşker Altınoluk'ta Kordon Açtı

Gebze 29.08.2017 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker Altınoluk'ta Kordon Açtı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'ne yaptığı plaj ve kordonun ilk etabı hizmete açıldı.

Yeşil alanları, bankları, aydınlatma direkleri, yürüyüş yolu ve zemin kaplaması tamamlanan plaj ile kordonun ilk etabının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Edip Uğur,  AK Parti  Balıkesir  Milletvekili  Kasım Bostan,  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, Karesi  Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  Edremit KörfeziTurizm İşletmecileri Derneği Başkanı Yahya Yavuz ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Projenin hizmete açılan ilk etabı tatilciler tarafından beğeniyle karşılandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı  Fatih Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Altınoluk Sahil Projesi'nin mart ayında Ulaştırma Haberleşme ve  Denizcilik Bakanlığından  Balıkesir Büyükşehir Belediyesine devredildiğini anımsattı. Doğan, adeta mezbelelik durumdaki sahayı 4 ayda güzide bir mekan haline getirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:  "Tamamlandığında, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda, ahşap iskelesiyle, her 35 metrede bir toplam 10 yüzen iskelesiyle, sert zemin imalatlarıyla ve peyzajıyla 13 dönüme ulaşan fevkalade bir alan kazandırmış olacağız. Projemiz 3 milyonun üzerinde bir maliyete ulaştı. İnsanlar rahatlıkla bu kayalıklardan yüzen iskelelere inip çıkabiliyor. Standart şemsiyelerimizin altında güreşten korunuyorlar. Şu ana kadar ilk etapta 135 metre uzunluğunda, 810 metrekare büyüklüğündeki ahşap tek kısmını hizmete açmış bulunuyoruz." Doğan,  Kurban Bayramı'ndan sonda kısmın çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'ne yaptığı plaj ve kordonun ilk etabı hizmete açıldı.

Yeşil alanları, bankları, aydınlatma direkleri, yürüyüş yolu ve zemin kaplaması tamamlanan plaj ile kordonun ilk etabının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Edip Uğur,  AK Parti  Balıkesir  Milletvekili  Kasım Bostan,  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, Karesi  Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  Edremit KörfeziTurizm İşletmecileri Derneği Başkanı Yahya Yavuz ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Projenin hizmete açılan ilk etabı tatilciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı  Fatih Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Altınoluk Sahil Projesi'nin mart ayında Ulaştırma Haberleşme ve  Denizcilik Bakanlığından  Balıkesir Büyükşehir Belediyesine devredildiğini anımsattı.

Doğan, adeta mezbelelik durumdaki sahayı 4 ayda güzide bir mekan haline getirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: 

"Tamamlandığında, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda, ahşap iskelesiyle, her 35 metrede bir toplam 10 yüzen iskelesiyle, sert zemin imalatlarıyla ve peyzajıyla 13 dönüme ulaşan fevkalade bir alan kazandırmış olacağız. Projemiz 3 milyonun üzerinde bir maliyete ulaştı. İnsanlar rahatlıkla bu kayalıklardan yüzen iskelelere inip çıkabiliyor. Standart şemsiyelerimizin altında güreşten korunuyorlar. Şu ana kadar ilk etapta 135 metre uzunluğunda, 810 metrekare büyüklüğündeki ahşap tek kısmını hizmete açmış bulunuyoruz."

Doğan,  Kurban Bayramı'ndan sonda kısmın çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.