Köşker’dan Antalya çıkarması

Spor 04.01.2018 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker’dan Antalya çıkarması

GEBZESPOR’A ANTALYA KAMPINDA ADNAN KÖŞKER DOPİNGİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’u Antalya kampında ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara moral verdi. Ç.Dardanelspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izleyen Başkan Köşker, mor beyazlı futbolculara güvendiğini vurguladı. Gebzespor’a verdiği maddi ve manevi destekle mor beyazlıların başarısına ciddi bir katkı sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, takımını Antalya kampında ziyaret etti. Gebze Belediyesi meclis üyelerinden Sadık Güvenç ve Cesur Kurtgöz’ün de yer aldığı ziyarette teknik heyet ve futbolcularla kucaklaşarak takıma moral aşılayan Başkan Köşker, Ç.Dardanelspor ile oynanan karşılaşmayı da izleyerek Gebzespor’a destek verdi. KÖŞKER: GEBZESPOR’UN YANINDAYIM Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır’dan takımın son durumu ile ilgili bilgiler alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mor beyazlıları mücadeleci futbolundan dolayı da kutlamayı ihmal etmedi. Gebzespor’un doğru bir yönetime sahip olduğunu belirten Başkan Köşker, Gebzespor’un yanında olmaya devam edeceğini belirterek yönetim, teknik ekip ve futbolculara güven verdi.
GEBZESPOR’A ANTALYA KAMPINDA ADNAN KÖŞKER DOPİNGİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’u Antalya kampında ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara moral verdi. Ç.Dardanelspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izleyen Başkan Köşker, mor beyazlı futbolculara güvendiğini vurguladı.

Gebzespor’a verdiği maddi ve manevi destekle mor beyazlıların başarısına ciddi bir katkı sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, takımını Antalya kampında ziyaret etti. Gebze Belediyesi meclis üyelerinden Sadık Güvenç ve Cesur Kurtgöz’ün de yer aldığı ziyarette teknik heyet ve futbolcularla kucaklaşarak takıma moral aşılayan Başkan Köşker, Ç.Dardanelspor ile oynanan karşılaşmayı da izleyerek Gebzespor’a destek verdi.

KÖŞKER: GEBZESPOR’UN YANINDAYIM

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır’dan takımın son durumu ile ilgili bilgiler alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mor beyazlıları mücadeleci futbolundan dolayı da kutlamayı ihmal etmedi. Gebzespor’un doğru bir yönetime sahip olduğunu belirten Başkan Köşker, Gebzespor’un yanında olmaya devam edeceğini belirterek yönetim, teknik ekip ve futbolculara güven verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.