GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Köşker’den ‘Gönül Belediyeciliği’

Gebze 10.07.2018 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker’den ‘Gönül Belediyeciliği’

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gönül Belediyeciliği Seferberliği ”olarak adlandırdığı projesinin devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Gönül Belediyeciliği' projesi ile yerel yönetimler vatandaşlara dokunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında "gönül belediyeciliği ve teşkilatçılığına geçileceğini açıkladı. ‘SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK’ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ‘Gönül Belediyeciliği Seferberliği’ ile gönüllere gireceklerini belirtti. Başkan Köşker, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan; 2019 Mart ayına kadar olan süreci ‘Gönül Belediyeciliği Seferberliği’ olarak adlandırdı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada milletimize hizmetlerimiz ile gönüllere girmeye devam edeceğiz. Güne başlarken gerçekleştirdiğimiz esnaf, vatandaş hasta ve hasta ziyaretlerimiz eskiden olduğu gibi şimdi de devam edecek. Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız. Gebze’de sıkmadığımız el kalmayacak. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini düzenlenilen mahalle toplantıları ile dinliyoruz. Mahalle toplantılarımız her ay bir mahallede devam edecek.” dedi. HABER: SEDA ATAKİŞİ
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gönül Belediyeciliği Seferberliği ”olarak adlandırdığı projesinin devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Gönül Belediyeciliği' projesi ile yerel yönetimler vatandaşlara dokunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında "gönül belediyeciliği ve teşkilatçılığına geçileceğini açıkladı.

‘SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK’

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ‘Gönül Belediyeciliği Seferberliği’ ile gönüllere gireceklerini belirtti. Başkan Köşker, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan; 2019 Mart ayına kadar olan süreci ‘Gönül Belediyeciliği Seferberliği’ olarak adlandırdı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada milletimize hizmetlerimiz ile gönüllere girmeye devam edeceğiz. Güne başlarken gerçekleştirdiğimiz esnaf, vatandaş hasta ve hasta ziyaretlerimiz eskiden olduğu gibi şimdi de devam edecek. Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız. Gebze’de sıkmadığımız el kalmayacak. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini düzenlenilen mahalle toplantıları ile dinliyoruz. Mahalle toplantılarımız her ay bir mahallede devam edecek.” dedi.

HABER: SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.