Köşker’den Tatlıkuyu’da esnaf ziyareti

Gebze 02.11.2018 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker’den Tatlıkuyu’da esnaf ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabah mesaisine Tatlıkuyu esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Köşker, hayırlı işler temennisinde bulundu Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabah mesaisine Tatlıkuyu esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafla sohbet eden Başkan Köşker, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Köşker, belediye olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretlerine büyük önem veren ve onların taleplerini sık sık dinleyen Bakan Köşker, “Esnaf bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız. Onlar sadece kendi taleplerini değil, vatandaşında taleplerini bizlere iletiyor. Bu anlamada onların talepleri ve önerileri bizler için çok kıymetli” dedi. Başkan Köşker’e esnaf ziyaretlerinde mahalle muhtarı Cevat Karaman da eşlik etti.  

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabah mesaisine Tatlıkuyu esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Köşker, hayırlı işler temennisinde bulundu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabah mesaisine Tatlıkuyu esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafla sohbet eden Başkan Köşker, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Köşker, belediye olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretlerine büyük önem veren ve onların taleplerini sık sık dinleyen Bakan Köşker, “Esnaf bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız. Onlar sadece kendi taleplerini değil, vatandaşında taleplerini bizlere iletiyor. Bu anlamada onların talepleri ve önerileri bizler için çok kıymetli” dedi. Başkan Köşker’e esnaf ziyaretlerinde mahalle muhtarı Cevat Karaman da eşlik etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.