Köşker'den Veda

Gebze 31.03.2019 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker'den Veda

2009 yılından beri Gebze Belediyesi Başkanlığını yürüten ve 31 Mart yerel seçimlerinde görev süresi dolacak olan Başkan Köşker, belediye çalışanlarına veda etti. Başkan Köşker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ! 2 dönem Belediye Başkanlığım boyunca güçlü birliktelikle büyük projelere birlikte imza attığımız Belediye ailemle birlikte... Her bir çalışma arkadaşıma şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında üstün başarılar diliyorum."   

2009 yılından beri Gebze Belediyesi Başkanlığını yürüten ve 31 Mart yerel seçimlerinde görev süresi dolacak olan Başkan Köşker, belediye çalışanlarına veda etti. Başkan Köşker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!

2 dönem Belediye Başkanlığım boyunca güçlü birliktelikle büyük projelere birlikte imza attığımız Belediye ailemle birlikte... Her bir çalışma arkadaşıma şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında üstün başarılar diliyorum." 





 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.