Köşker din görevlileriyle buluştu

Gebze 24.10.2017 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker din görevlileriyle buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzeli din görevlileri ile 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Sardunya Nikah Salonunda bir araya geldi. Başkan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında 15 Temmuz sürecinde tüm Türkiye’deki din görevlilerinin hainlere karşı verdiği destekten ötürü teşekkür etti.   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzeli din görevlileri ile 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Sardunya Nikah Salonunda bir araya geldi. Başkan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında 15 Temmuz sürecinde tüm Türkiye’deki din görevlilerinin verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel ve Gebzeli din görevlileri katıldı. KÖŞKER TEŞEKKÜR ETTİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 15 Temmuz sürecinde din görevlilerinin verdiği desteğe değindi. Başkan Köşker, “ Zor bir sınavdan hep birlikte başarı ile geçtik. Sizlere bir kez daha desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlerin bilinçli bir toplum oluşmasında çok büyük katkısı var. Bizim toplumumuz din görevlilerine her zaman hürmet göstermiş ve örnek almıştır. Bu anlamda toplumu doğru yönde yönlendirme konusunda sizlere büyük işler düşüyor. Bizler Gebze Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzeli din görevlileri ile 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Sardunya Nikah Salonunda bir araya geldi. Başkan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında 15 Temmuz sürecinde tüm Türkiye’deki din görevlilerinin hainlere karşı verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzeli din görevlileri ile 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Sardunya Nikah Salonunda bir araya geldi. Başkan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında 15 Temmuz sürecinde tüm Türkiye’deki din görevlilerinin verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel ve Gebzeli din görevlileri katıldı.

KÖŞKER TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 15 Temmuz sürecinde din görevlilerinin verdiği desteğe değindi. Başkan Köşker, “ Zor bir sınavdan hep birlikte başarı ile geçtik. Sizlere bir kez daha desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlerin bilinçli bir toplum oluşmasında çok büyük katkısı var. Bizim toplumumuz din görevlilerine her zaman hürmet göstermiş ve örnek almıştır. Bu anlamda toplumu doğru yönde yönlendirme konusunda sizlere büyük işler düşüyor. Bizler Gebze Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.