Köşker Fabrikaları Gezdi

Gebze 18.10.2018 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker Fabrikaları Gezdi

Pimtaş Fabrikasını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fabrikada işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde sitesinde bulunan Pimtaş Fabrikası işçileri ile bir araya geldi, öğlen yemeğinde kendilerine eşlik etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gerçekleştirdiği fabrika ziyaretinde belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve başkan danışmanı Şakir Bitmez de hazır bulundu. İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ Önce fabrikayı gezen Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, daha sonra fabrika işçileri ile birlikte öğlen yemeklerini yedi. İşçilerle sohbet eden Başkan Köşker, belediye olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsetti, öneri ve talepleri dinledi.
Pimtaş Fabrikasını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fabrikada işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde sitesinde bulunan Pimtaş Fabrikası işçileri ile bir araya geldi, öğlen yemeğinde kendilerine eşlik etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gerçekleştirdiği fabrika ziyaretinde belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve başkan danışmanı Şakir Bitmez de hazır bulundu.

İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Önce fabrikayı gezen Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, daha sonra fabrika işçileri ile birlikte öğlen yemeklerini yedi. İşçilerle sohbet eden Başkan Köşker, belediye olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsetti, öneri ve talepleri dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.