Köşker, “Fırsat Vermeyeceğiz”

Gebze 07.09.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker, “Fırsat Vermeyeceğiz”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sabah mesaisine Gebze esnafını ziyaret ederek başladı. Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Köşker hayırlı işler diledi. Başkan Köşker, “Ekonomide kararlılık önemli, olumsuzluklara karşı fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sabah mesaisine Gebze esnafını ziyaret ederek başladı. Başkan Köşker esnaflara hayırlı işler diledi. Gebzelilere farklı alanlarda hizmet vermek üzere iş başı yapılan dükkânları ziyaret eden Başkan Köşker, esnaflara ve vatandaşlarla da devam hizmetler ve projeler, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Esnaf ve hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, birlikte yönettiğimiz Gebze’miz için yaptığımız çalışmalarımıza yön veriyor, hız kazandırıyor. Ekonomide kararlılık önemli, olumsuzluklara karşı fırsat vermeyeceğiz.” diye konuştu.  Hizmetlere ilişkin esnaf ve vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Köşker, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sabah mesaisine Gebze esnafını ziyaret ederek başladı. Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Köşker hayırlı işler diledi. Başkan Köşker, “Ekonomide kararlılık önemli, olumsuzluklara karşı fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sabah mesaisine Gebze esnafını ziyaret ederek başladı. Başkan Köşker esnaflara hayırlı işler diledi. Gebzelilere farklı alanlarda hizmet vermek üzere iş başı yapılan dükkânları ziyaret eden Başkan Köşker, esnaflara ve vatandaşlarla da devam hizmetler ve projeler, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Esnaf ve hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, birlikte yönettiğimiz Gebze’miz için yaptığımız çalışmalarımıza yön veriyor, hız kazandırıyor. Ekonomide kararlılık önemli, olumsuzluklara karşı fırsat vermeyeceğiz.” diye konuştu.  Hizmetlere ilişkin esnaf ve vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Köşker, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.