19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker: Hepimiz engelli adayıyız!

07.12.2015 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köşker: Hepimiz engelli adayıyız!

Gebze Belediyesi ve Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği seminere konuşmacı olarak katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Biz Gebze Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın engellerini aşması, engel sözcüğünü hayatlarından çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gebze Belediyesi ve Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği engellilerin sorunlarının ele alındığı seminere Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmacı olarak katıldı. Gebze Kültür Merkezi salonunda düzenlenen seminere Sosyal Politikalar Başkanlığı Kocaeli İl Müdürü Bekir Yümnü, Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zühtü Conkara, Psikolog Lütfi Yapıcı, GTÜ Araştırma Görevlisi Tuğbagül Altan Akın da konuşmacı olarak katıldı. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebzelilerin dinleyici olarak konuk olduğu seminerde söz alan dernek başkanı Zühtü Conkara, “Hiçbir engelliden aidat talep etmiyoruz. Yasalara uygun iktisadi işletme kurduk. Boyama kitabı ve kalemle gelir sağlıyoruz ve engelliye yardım ediyoruz. Farklı hiçbir gelir kaynağımız yok. Bu noktada herkesten duyarlı olmasını istiyoruz” dedi. BOYNUMUZUN BORCU Engellilerin sorunlarının ele alınarak çözüm önerilerinin değerlendirildiği seminerleri önemsediklerinin altını çizen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise konuşmasında, “Gebze’de engelli vatandaşlarımıza sahip çıkma ve bu vatandaşlarımızın farkındalıkları noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bu bizim boynumuzun borcu. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Biz Gebze Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın engellerini aşması, engel sözcüğünü hayatlarından çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmacılar, engellilere yaklaşım ve anlama noktasında nelerin yapılması gerektiğini konu alan bir sunum gerçekleştirdi. Seminerin sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.
Gebze Belediyesi ve Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği seminere konuşmacı olarak katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Biz Gebze Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın engellerini aşması, engel sözcüğünü hayatlarından çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gebze Belediyesi ve Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği engellilerin sorunlarının ele alındığı seminere Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmacı olarak katıldı. Gebze Kültür Merkezi salonunda düzenlenen seminere Sosyal Politikalar Başkanlığı Kocaeli İl Müdürü Bekir Yümnü, Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zühtü Conkara, Psikolog Lütfi Yapıcı, GTÜ Araştırma Görevlisi Tuğbagül Altan Akın da konuşmacı olarak katıldı. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebzelilerin dinleyici olarak konuk olduğu seminerde söz alan dernek başkanı Zühtü Conkara, “Hiçbir engelliden aidat talep etmiyoruz. Yasalara uygun iktisadi işletme kurduk. Boyama kitabı ve kalemle gelir sağlıyoruz ve engelliye yardım ediyoruz. Farklı hiçbir gelir kaynağımız yok. Bu noktada herkesten duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

BOYNUMUZUN BORCU

Engellilerin sorunlarının ele alınarak çözüm önerilerinin değerlendirildiği seminerleri önemsediklerinin altını çizen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise konuşmasında, “Gebze’de engelli vatandaşlarımıza sahip çıkma ve bu vatandaşlarımızın farkındalıkları noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bu bizim boynumuzun borcu. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Biz Gebze Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın engellerini aşması, engel sözcüğünü hayatlarından çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmacılar, engellilere yaklaşım ve anlama noktasında nelerin yapılması gerektiğini konu alan bir sunum gerçekleştirdi. Seminerin sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.