KÖŞKER PAZARCILARA MÜJDEYİ VERDİ

Gebze 04.03.2016 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KÖŞKER PAZARCILARA MÜJDEYİ VERDİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli pazarcı esnaflarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Pazarcıların taleplerini dinleyen Başkan Köşker, yapımı hızla devam eden Tatlıkuyu kapalı pazar alanı hakkında esnafları bilgilendirdi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Sabit Pazar yerleri ile ilgili pazarcı esnafının bilgilendirildiği toplantıya Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaeddin Erat, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, şehir ve bölge planlayıcısı Şakir Bitmez, ilgili birim müdürleri ve pazarcı esnafı katıldı. Toplantıda konuşma yapan Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaeddin Erat, yıllardır sokaklarda emek veren pazarcı esnafın modern kentlerin ihtiyacı olan çağdaş sabit pazar yerlerinin hakkı olduğunu ifade etti. PAZARCI ESNAFINI ÖNEMSİYORUZ Sabit Pazar yerleri ile projeleri pazarcı esnafı ile paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Pazarcı esnafını diğer esnaf erbaplarından hiçbir şekilde ayırmıyoruz. Pazarcı esnafı bizim için önemli ve önemsiyoruz. Artık vatandaşımızın ve sizlerin mağdur olacakları bir ortamda iş yapılmasını arzu etmiyoruz. Yeni yapılacak olan sabit pazar yerleri, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yapılıyor. Modern kentlerde olması gerektiği gibi inşa ediliyor. BEŞ SABİT PAZAR YERİ DAHA   Artık sokaklarda kanun gereğince yeni pazarların açılmasına izin verilmiyor. Mevcut pazarlar yeni Pazar yerleri oluşturulana kadar devam ediyor. Seçim beyanımızda da belirttiğimiz gibi sabit pazarları dönem içerisinde Gebzelilerin hizmetine açmış olacağız. Toplamda beş ayrı sabit pazar yeri projemiz var. Bunlardan Tatlıkuyu pazar yerinde son aşamaya gelindi. Diğer dört pazar yeri de dönem içerisinde tamamlanacak. Yapılan bu sabit pazar yerleri sizlerin ve vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanıyor. Otopark, ibadethane, duş alanları, lavabolar, lokantalar gibi ihtiyaç duyulan tüm alanlar pazar yerlerinde bulunacak” dedi.  Toplantı Başkan Köşker ve pazarcı esnaflarının hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli pazarcı esnaflarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Pazarcıların taleplerini dinleyen Başkan Köşker, yapımı hızla devam eden Tatlıkuyu kapalı pazar alanı hakkında esnafları bilgilendirdi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Sabit Pazar yerleri ile ilgili pazarcı esnafının bilgilendirildiği toplantıya Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaeddin Erat, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, şehir ve bölge planlayıcısı Şakir Bitmez, ilgili birim müdürleri ve pazarcı esnafı katıldı. Toplantıda konuşma yapan Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaeddin Erat, yıllardır sokaklarda emek veren pazarcı esnafın modern kentlerin ihtiyacı olan çağdaş sabit pazar yerlerinin hakkı olduğunu ifade etti.

PAZARCI ESNAFINI ÖNEMSİYORUZ

Sabit Pazar yerleri ile projeleri pazarcı esnafı ile paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Pazarcı esnafını diğer esnaf erbaplarından hiçbir şekilde ayırmıyoruz. Pazarcı esnafı bizim için önemli ve önemsiyoruz. Artık vatandaşımızın ve sizlerin mağdur olacakları bir ortamda iş yapılmasını arzu etmiyoruz. Yeni yapılacak olan sabit pazar yerleri, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yapılıyor. Modern kentlerde olması gerektiği gibi inşa ediliyor.

BEŞ SABİT PAZAR YERİ DAHA  

Artık sokaklarda kanun gereğince yeni pazarların açılmasına izin verilmiyor. Mevcut pazarlar yeni Pazar yerleri oluşturulana kadar devam ediyor. Seçim beyanımızda da belirttiğimiz gibi sabit pazarları dönem içerisinde Gebzelilerin hizmetine açmış olacağız. Toplamda beş ayrı sabit pazar yeri projemiz var. Bunlardan Tatlıkuyu pazar yerinde son aşamaya gelindi. Diğer dört pazar yeri de dönem içerisinde tamamlanacak. Yapılan bu sabit pazar yerleri sizlerin ve vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanıyor. Otopark, ibadethane, duş alanları, lavabolar, lokantalar gibi ihtiyaç duyulan tüm alanlar pazar yerlerinde bulunacak” dedi.  Toplantı Başkan Köşker ve pazarcı esnaflarının hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.