Köşker Şehit Ailelerini Ağırladı

Gebze 25.09.2017 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker Şehit Ailelerini Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker Gebzeli şehit ailelerini makamında ağırladı. Şehit ailelerinin ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Köşker, “Sizler bizlere evlatlarınızın, aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz” dedi.     Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker Gebzeli şehit ailelerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Köşker, “Sizler bizlere evlatlarınızın, aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz” dedi.  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette şehit aileleri, Başkan Köşker’e her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. Şehit aileleri ile sohbet eden Başkan Köşker “Sizler bizlere evlatlarınızın emanetlerisiniz. Sizlerin hakkı asla ödenmez. Allah sizlerden ve bu vatan uğruna şehit olmuş tüm şehitlerimizden razı olsun” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Köşker ve şehit aileleriyle atıra fotoğrafı çektirdi.

Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker Gebzeli şehit ailelerini makamında ağırladı. Şehit ailelerinin ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Köşker, “Sizler bizlere evlatlarınızın, aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz” dedi.  

 

Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker Gebzeli şehit ailelerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Köşker, “Sizler bizlere evlatlarınızın, aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz” dedi.  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette şehit aileleri, Başkan Köşker’e her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. Şehit aileleri ile sohbet eden Başkan Köşker “Sizler bizlere evlatlarınızın emanetlerisiniz. Sizlerin hakkı asla ödenmez. Allah sizlerden ve bu vatan uğruna şehit olmuş tüm şehitlerimizden razı olsun” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Köşker ve şehit aileleriyle atıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.