Köşker: Size güveniyorum

Spor 02.11.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker: Size güveniyorum

BAŞKAN KÖŞKER BEYLERBEYİ MAÇI ÖNCESİNDE GEBZESPOR’U ZİYARET ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Pazar günü Beylerbeyispor karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Gebzespor’a moral ziyaretinde bulundu. Takıma güvendiğini ve şampiyonluk beklediğini kaydeden Köşker, her daim Gebzespor’un yanında olduğunu söyledi. Hafta sonu Beylerbeyi ile önemli bir deplasman maçına çıkacak olan Gebzespor, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ziyaretiyle morallendi. Saat 12.30’da tesislere gelen Başkan Köşker, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada motive edici sözler kullanırken, takımın bu sezon hedefine ulaşacağına inandığını söyledi.     ‘’ŞAMPİYON OLMANIZI İSTİYORUM’’ ‘Sizlere güveniyor ve şampiyon olmanızı istiyorum” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Köşker, “Geçen haftaki maçta bir talihsizlik yaşadınız. Alınan yenilgiyi bir iş kazası olarak görmek gerekir. Sizler, Gebze ve Gebzespor’u en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Bu mücadelenizi devam ettirdiğiniz sürece bizler her zaman yanınızda olacağız, destekçiniz olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Köşker’in ziyaretiyle moral ve güç bulan Yusuf Öztürk ise, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman Gebzespor’un destekçisi. Sağolsun varolsun” dedi.  
BAŞKAN KÖŞKER BEYLERBEYİ MAÇI ÖNCESİNDE GEBZESPOR’U ZİYARET ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Pazar günü Beylerbeyispor karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Gebzespor’a moral ziyaretinde bulundu. Takıma güvendiğini ve şampiyonluk beklediğini kaydeden Köşker, her daim Gebzespor’un yanında olduğunu söyledi.

Hafta sonu Beylerbeyi ile önemli bir deplasman maçına çıkacak olan Gebzespor, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ziyaretiyle morallendi. Saat 12.30’da tesislere gelen Başkan Köşker, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada motive edici sözler kullanırken, takımın bu sezon hedefine ulaşacağına inandığını söyledi.

 

 

‘’ŞAMPİYON OLMANIZI İSTİYORUM’’

‘Sizlere güveniyor ve şampiyon olmanızı istiyorum” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Köşker, “Geçen haftaki maçta bir talihsizlik yaşadınız. Alınan yenilgiyi bir iş kazası olarak görmek gerekir. Sizler, Gebze ve Gebzespor’u en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Bu mücadelenizi devam ettirdiğiniz sürece bizler her zaman yanınızda olacağız, destekçiniz olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Köşker’in ziyaretiyle moral ve güç bulan Yusuf Öztürk ise, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman Gebzespor’un destekçisi. Sağolsun varolsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.