19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KÖŞKER SÖZ VERDİ

Spor 03.12.2015 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KÖŞKER SÖZ VERDİ

KÖŞKER SÖZ VERDİ

Sezon başından bu yana Gebze protokolü ile birlikte Gebzespor'a destek olunması yönünde kent dinamiklerinin hareket geçmesinde etkin bir oynayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, manevi desteğinin yanı sıra maddi desteğini de kulübe vereceğini söyleyerek spor otoritelerinden taktir topladı. Son olarak Hereke galibiyetinin sevincine ortak olarak Gebzespor’a sıcak bir yaklaşım gösteren Başkan Köşker şimdi ise kulübün sorunları ile bire bir ilgilenmeye başladı. Buna göre Başkan Köşker’in ilk etapta kulübün mutfak giderlerini karşılama sözü verdiği ve Pazartesi günü itibariyle gerekli malzemelerin tesislere ulaştırılacağı belirtildi. Bu arada Gebzespor’un aylık mutfak giderinin yaklaşık 30 Bin TL olduğu açıklandı. ÇAKIR: SAĞOLSUN, VAROLSUN Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, mutfak giderlerini karşılayarak yükünü bir nebze olsun hafifleten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Başkan Çakır, “Sağolsun, var olsun. Başkanımızın Gebzespor’a gösterdiği ilgiden memnunuz. Camiam ve şahsım adına Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum” dedi.
KÖŞKER SÖZ VERDİ

Sezon başından bu yana Gebze protokolü ile birlikte Gebzespor'a destek olunması yönünde kent dinamiklerinin hareket geçmesinde etkin bir oynayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, manevi desteğinin yanı sıra maddi desteğini de kulübe vereceğini söyleyerek spor otoritelerinden taktir topladı. Son olarak Hereke galibiyetinin sevincine ortak olarak Gebzespor’a sıcak bir yaklaşım gösteren Başkan Köşker şimdi ise kulübün sorunları ile bire bir ilgilenmeye başladı. Buna göre Başkan Köşker’in ilk etapta kulübün mutfak giderlerini karşılama sözü verdiği ve Pazartesi günü itibariyle gerekli malzemelerin tesislere ulaştırılacağı belirtildi. Bu arada Gebzespor’un aylık mutfak giderinin yaklaşık 30 Bin TL olduğu açıklandı.

ÇAKIR: SAĞOLSUN, VAROLSUN

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, mutfak giderlerini karşılayarak yükünü bir nebze olsun hafifleten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Başkan Çakır, “Sağolsun, var olsun. Başkanımızın Gebzespor’a gösterdiği ilgiden memnunuz. Camiam ve şahsım adına Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.