GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

KÖŞKER TEBRİK ETTİ

Gebze 26.04.2017 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KÖŞKER TEBRİK ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret etti. Başkan Köşker her iki başkanı halk oylaması sürecindeki çalışmalarından ötürü tebrik, Milli İradeye desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret etti. Başkan Köşker, her iki başkanı da 16 Nisan’da yapılan halk oylaması sürecindeki çalışmaları ve başarılarından ötürü tebrik, Milli İradeye olan desteklerinden ötürü de teşekkür etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba’ya konuk oldu. Başkan Köşker, İlçe Başkanı Soba’yı ve teşkilatını halk oylamasındaki çalışmalarından ötürü kutladı. BİRLİKTE SAHİP ÇIKTIK Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ilçe teşkilatı binasında ziyaret etti. Başkan Köşker, “Milli İradeye sahip çıkma noktasında Gebze sınavını başarıyla verdi. Her iki teşkilatı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Bu yürüyüşümüzde özellikle bizlerle birlikte bu yürüyüşe katılan ve destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Milli İradeye birlikte sahip çıktık” dedi. Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret etti. Başkan Köşker her iki başkanı halk oylaması sürecindeki çalışmalarından ötürü tebrik, Milli İradeye desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret etti. Başkan Köşker, her iki başkanı da 16 Nisan’da yapılan halk oylaması sürecindeki çalışmaları ve başarılarından ötürü tebrik, Milli İradeye olan desteklerinden ötürü de teşekkür etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba’ya konuk oldu. Başkan Köşker, İlçe Başkanı Soba’yı ve teşkilatını halk oylamasındaki çalışmalarından ötürü kutladı.

BİRLİKTE SAHİP ÇIKTIK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ilçe teşkilatı binasında ziyaret etti. Başkan Köşker, “Milli İradeye sahip çıkma noktasında Gebze sınavını başarıyla verdi. Her iki teşkilatı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Bu yürüyüşümüzde özellikle bizlerle birlikte bu yürüyüşe katılan ve destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Milli İradeye birlikte sahip çıktık” dedi. Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.