Köşker TÜGVA’lı gençlerle bir araya geldi

Gebze 10.04.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker TÜGVA’lı gençlerle bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlediği söyleşide gençlerle bir araya geldi. TÜGVA Gebze Şubesinde gerçekleşen söyleşide konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin sorularını cevapladı.

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlediği söyleşide gençlerle bir araya geldi. TÜGVA Gebze Şubesi’nde gerçekleşen söyleşide konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin sorularını cevapladı. Söyleşiye belediye başkan yardımcısı Engin Güzel ve TÜGVA Gebze Şube Başkanı Halil İbrahim Dede katıldı. GELECEĞİ SİZLER ŞEKİLLENDİRECEKSİNİZ Gençlere söyleşisine kendi gençlik yıllarında yaşadığı zorlukları anlatarak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizlerin bugün yaşadığı ortam ile bizlerin yaşadığı ortam çok farklı. Bugün elimizde olan imkanlar için ne kadar şükretsek azdır. Bu imkanları gençlerimiz için kullanmak önemli. Geleceği şekillendirecek olan siz gençlersiniz. Daha güzel bir gelecek için daha güçlü bir Türkiye için gençlerimizin önünü açıyoruz. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz ve geleceğimizde sizlerin söz hakkı olması oldukça önemli. BİR TOPLUMU GENÇLER HAREKETE GEÇİRİR Gençler bir toplumun en büyük dinamiğidir. Toplumları harekete geçiren gençlerdir. Oldukça yüksek bir genç nüfusa sahibiz. Bu bizim toplumumuz için bir hazine. Bu hazineyi neden tam kapasitede kullanmayalım ki. Önümüzde bir halk oylaması var ve bu halk oylamasında Anayasa değişecek ve seçilme yaşı 18’e inecek Bu gerçekten demokrasi adına gençlerin önlerini açma adına büyük bir adım. O yüzden bu halk oylaması Türkiye’nin kaderi için siz gençler için çok önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker konuşmasının sonunda gençlerin sorularını cevaplandırdı. Söyleşi, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlediği söyleşide gençlerle bir araya geldi. TÜGVA Gebze Şubesinde gerçekleşen söyleşide konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin sorularını cevapladı.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlediği söyleşide gençlerle bir araya geldi. TÜGVA Gebze Şubesi’nde gerçekleşen söyleşide konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin sorularını cevapladı. Söyleşiye belediye başkan yardımcısı Engin Güzel ve TÜGVA Gebze Şube Başkanı Halil İbrahim Dede katıldı.

GELECEĞİ SİZLER ŞEKİLLENDİRECEKSİNİZ

Gençlere söyleşisine kendi gençlik yıllarında yaşadığı zorlukları anlatarak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizlerin bugün yaşadığı ortam ile bizlerin yaşadığı ortam çok farklı. Bugün elimizde olan imkanlar için ne kadar şükretsek azdır. Bu imkanları gençlerimiz için kullanmak önemli. Geleceği şekillendirecek olan siz gençlersiniz. Daha güzel bir gelecek için daha güçlü bir Türkiye için gençlerimizin önünü açıyoruz. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz ve geleceğimizde sizlerin söz hakkı olması oldukça önemli.

BİR TOPLUMU GENÇLER HAREKETE GEÇİRİR

Gençler bir toplumun en büyük dinamiğidir. Toplumları harekete geçiren gençlerdir. Oldukça yüksek bir genç nüfusa sahibiz. Bu bizim toplumumuz için bir hazine. Bu hazineyi neden tam kapasitede kullanmayalım ki. Önümüzde bir halk oylaması var ve bu halk oylamasında Anayasa değişecek ve seçilme yaşı 18’e inecek Bu gerçekten demokrasi adına gençlerin önlerini açma adına büyük bir adım. O yüzden bu halk oylaması Türkiye’nin kaderi için siz gençler için çok önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker konuşmasının sonunda gençlerin sorularını cevaplandırdı. Söyleşi, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.