19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker Uclg-Mewa Toplantısında

Gebze 19.10.2017 - 20:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker Uclg-Mewa Toplantısında

Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler  Orta Doğu ve Batı  Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Konsey Ortak Toplantısı ve 1.Yerel Yönetimler ve Sosyal İçerme Forumuna katıldı. Pendik'te bulunan Crowne Plaza'da gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve UCLG-MEWA Başkanı  Fatma Şahin,  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Akyürek ve UCLG-MEWA üyesi belediyelerin başkanları katıldı. UCLG-MEWA Saymanlık görevini yürüten  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, 2017 yılı faaliyet ve mali raporuna ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Başkan  Köşker'in 2018 yılı bütçesi ile ilgili sunumunun ardından gerçekleşen oylama ile birliğin 2018 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi. İki gün sürecek olan toplantının birinci ayağı, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler  Orta Doğu ve Batı  Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Konsey Ortak Toplantısı ve 1.Yerel Yönetimler ve Sosyal İçerme Forumuna katıldı.

Pendik'te bulunan Crowne Plaza'da gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve UCLG-MEWA Başkanı  Fatma Şahin,  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Akyürek ve UCLG-MEWA üyesi belediyelerin başkanları katıldı.

UCLG-MEWA Saymanlık görevini yürüten  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, 2017 yılı faaliyet ve mali raporuna ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Başkan  Köşker'in 2018 yılı bütçesi ile ilgili sunumunun ardından gerçekleşen oylama ile birliğin 2018 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi. İki gün sürecek olan toplantının birinci ayağı, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.