Köşker üniversitelileri böyle ağırladı!

Gebze 10.03.2015 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Köşker üniversitelileri böyle ağırladı!

Üniversiteli gençlerle kariyer sohbetinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendi öğrencilik dönemi, iş hayatı ve siyasi hayatında kazandığı birikimleri sohbet ortamında geçen toplantıda gençlerle paylaştı

KURMAYLARIYLA Başkan Köşker, üniversite gençliğiyle kariyer gününde bir araya geldi. Muallimköy’de bulunan Yurtkur yurdunda kalan öğrenciler tarafından düzenli olarak yapılan kariyer gününün son konuğu Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker oldu. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak ile birlikte toplantının yapılacağı Muallimköy yerleşkesine giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i yurda gelişinde müdür Selami Şen tarafından karşılandı. Daha sonra toplantının yapılacağı salona geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle sohbet havasında geçen konuşmasında gençlerle birikimlerini paylaştı. MARKA VE KARİYER Kendi üniversite yılları, öğrencilik hayatında karşılaştığı zorluklar, siyasete girmeden önceki iş yaşamındaki deneyimlerini salonu dolduran üniversiteli gençlerle paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasına ünlü filozof Platon’un ‘kendini yönetirsen dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin’ sözünü hatırlatarak başladı. “Dünyada hiçbir şey dünyada tesadüfi değildir” diyen Başkan Köşker konuşmasında, “Marka uzmanlarının marka inşa etmekle ilgili önemli bir sözü vardır. Marka tesadüf değildir. Marka olmak için planlı, mükemmel bir çalışma sistemine ihtiyaç var. Kariyerde bir tür markadır. İyi bir kariyere de tesadüfen ulaşılmaz. Sizler tesadüfen üniversite kazanmadınız ve tesadüfen de mimar, mühendis ve diğer meslek erbabı olmayacaksınız.   BİLGİYLE DONANIN Ben tesadüfen mühendis, sanayici, belediye başkanı olmadım. Sayın bakanımız Fikri Işık tesadüfen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmadı. Kendimizi yöneterek, zamanı ve hayatı yöneterek bu noktalara gelindi” dedi. Gençlere kendilerini üniversite eğitimiyle kısıtlamamaları çağrısında da bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendilerini her alanda geliştirmelerini söyledi. Gelişen çağın gereklerine uygun olarak bilgi birikimiyle donatmalarının önemine değinen Başkan Köşker, en az bir yabancı dil öğrenmelerinin iş yaşamında karşılaşacakları zorlukların üstesinden gelmede yardımcı olacağını söyledi. Konuşmasının son bölümünü üniversiteli gençlerin sorularını cevaplamaya ayıran Başkan Köşker, öğrencilerden gelen çeşitli talepleri de not alarak çözülmesi noktasında beraberindeki başkan yardımcılarına talimat verdi.  
Üniversiteli gençlerle kariyer sohbetinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendi öğrencilik dönemi, iş hayatı ve siyasi hayatında kazandığı birikimleri sohbet ortamında geçen toplantıda gençlerle paylaştı

KURMAYLARIYLA

Başkan Köşker, üniversite gençliğiyle kariyer gününde bir araya geldi. Muallimköy’de bulunan Yurtkur yurdunda kalan öğrenciler tarafından düzenli olarak yapılan kariyer gününün son konuğu Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker oldu. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak ile birlikte toplantının yapılacağı Muallimköy yerleşkesine giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i yurda gelişinde müdür Selami Şen tarafından karşılandı. Daha sonra toplantının yapılacağı salona geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle sohbet havasında geçen konuşmasında gençlerle birikimlerini paylaştı.

MARKA VE KARİYER

Kendi üniversite yılları, öğrencilik hayatında karşılaştığı zorluklar, siyasete girmeden önceki iş yaşamındaki deneyimlerini salonu dolduran üniversiteli gençlerle paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasına ünlü filozof Platon’un ‘kendini yönetirsen dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin’ sözünü hatırlatarak başladı. “Dünyada hiçbir şey dünyada tesadüfi değildir” diyen Başkan Köşker konuşmasında, “Marka uzmanlarının marka inşa etmekle ilgili önemli bir sözü vardır. Marka tesadüf değildir. Marka olmak için planlı, mükemmel bir çalışma sistemine ihtiyaç var. Kariyerde bir tür markadır. İyi bir kariyere de tesadüfen ulaşılmaz. Sizler tesadüfen üniversite kazanmadınız ve tesadüfen de mimar, mühendis ve diğer meslek erbabı olmayacaksınız.  

BİLGİYLE DONANIN

Ben tesadüfen mühendis, sanayici, belediye başkanı olmadım. Sayın bakanımız Fikri Işık tesadüfen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmadı. Kendimizi yöneterek, zamanı ve hayatı yöneterek bu noktalara gelindi” dedi. Gençlere kendilerini üniversite eğitimiyle kısıtlamamaları çağrısında da bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendilerini her alanda geliştirmelerini söyledi. Gelişen çağın gereklerine uygun olarak bilgi birikimiyle donatmalarının önemine değinen Başkan Köşker, en az bir yabancı dil öğrenmelerinin iş yaşamında karşılaşacakları zorlukların üstesinden gelmede yardımcı olacağını söyledi. Konuşmasının son bölümünü üniversiteli gençlerin sorularını cevaplamaya ayıran Başkan Köşker, öğrencilerden gelen çeşitli talepleri de not alarak çözülmesi noktasında beraberindeki başkan yardımcılarına talimat verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.